Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu mám škoda octavia 2.0 , rv 2001, 85kw .
jeden den normálně jezdím, druhý den ráno příjdu a už nenatočím, večer jsem zkontroloval pojistky (vyndal,prohlédl,zandal) a už to zase běhalo,pro jistoto jsem byl na diagnostice ale tam bez závad.
Týden jsem jezdil a opět sem najednou nemohl nastartovat, tak jsem šel logicky po jiskře a po palivové soustavě,když jsem odpojil u motoru přívod paliva a otočil klíčem tak palivo neteklo,tak jsem se přemístil k palivovému čepadlu které evidentně nedávalo,odpojil sem od něj elektriku a přeměřil tam ok el proud šel,vyndal jsem čerpadlo a na tvrdo ho zkusil přes baterku a to se hned točilo, vložil jsem ho zpět a auto zase jede, proč?
prosím o radu,např zda je nějakým způsobem čerpadlo načatý?nebo nějaký relé?nebo jiná rada?
Diagnostika nic!
pojistky byly všechny lehce zoxidované tak jsem kontakty důkladně očistil,ale skutečně pomohlo až vyndání čerpadla a protočení natvrdo. Děkuji za případné rady a názory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.