Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Plus - zkušenosti

Od: marekb odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo nejaké zkušenosti s vykupováním vozů přeš škoda plus? Jaké jsou jejich výkupní ceny? Jde mi o to, že jsem si před necelými 2 roky koupil škoda citigo a vzhledem k tomu, že letos s přítelkyní rodinu, řešíme větší auto. Vzhledem k tomu, že auto je stále ještě v zaruce, chtěl bych jej nechat vykoupit právě přes škoda plus. Auto jsem kupoval za cca. 253 tisíc, najeto je necelých 12 000 km, kolik asi můžu od nich dostat? Přemýšlím i nad variantou, že bych dal vůz do protiúčtu a koupil ojete auto také od nich.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

U protiúčtu mi vyšla cena nejlépe. Koupila jsem u nich také Citigo - referensský vůz, jezdil s ním jeden zaměstnanec, je to jejich bonus a do roka jej musí vrátit a prodat. Auto mělo 11 měsíců, 11 tis najeto a sleva 50 tis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]