Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný motor

Od: sarky odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mam fiat Stilo 1.4 v benzinu a zničeno nic když jsem jel tak mi problikla kontrolka motoru asi na 10 vteřin a pak zhasla no dojel jsem domu nechal auto odpočinout a na druhy den jsem nastartoval a už svítila .. Když nastartuju slyším ze něco není v pořádku. Co mam prosím dělat nevíte? Olej a voda všechno v pořádku ..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar
hodnocení

1x

Jedině zajet do servisu nebo k mechanikovi.

"diagnoza" Když nastartuju slyším ze něco není v pořádku nám mnoho neřekne.

Obecně tyhle 1,4 od Fiatu nejsou moc povedené motory,jsou náročné na kvalitní olej. Při nesprávném oleji odchází nejprve vačka a pak začne klepat na šálách. Lepší volba je 1.6 to jsou dobré motory i 1,2 je slušná,ale línější. To vám teď ,ale nepomůže,že. Tak zajet k někomu co zná a umí, od klávesnice toho moc člověk nevyřeší,když není jasné co to vlastně dělá. Jestli to jde na 3 nebo co vlastně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]