Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám uzavřené povinné ručení a havarijko u Generali. V týdnu mi přišel dopis o nové výši pojistného na další pojistné období. Dále bylo v dopise uvedeno, že pokud s nově stanovenou cenou nesouhlasím, tak mám tuto skutečnost sdělit písemně do 1 měsíce. Otázka: Co se vyřeší tím že se ozvu? Nechají mi původní cenu nebo mi pojistku vypoví? Máte s tím někdo zkušenost?
Uzavíral jsem pojištění někdy okolo dubna minulého roku, takže se asi jen poohlédnu jinde Nemáte někdo tip? Jde mi o to, že momentálně to mám napsané na otce kvuli bonusům. A vzhledem k tomu, že mám nové auto (skoro 2 roky), tak bych ještě nějaký ten rok to havarijko přeci nechal.
Také jsem hledal levnější pojištění a ozval se mě klik nabídl levnější u stejné pojišťovny AXA tak jsem jim řekl, že to mají uzavřít na mně a měl jsem za to, že to udělají zrušením původní a nahrazení novou. Opak byl pravdou původní nechali běžet a uzavřeli novou. Tak jsem měl auto dvojnásobně pojištěný. Na pojišťovně mě nchtěli pojistku zrušit až po uplynutí roku, Na štěstí mě někdo poradil,že do dvou měsíců od uzavření se dá pojistka zrušit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.