Nejste přihlášen/a.
A čeho jako?Já například ve škodě 105 s motorem se škody 100 vezl náklad 740kg.Největší spotřebu jsem jedenkrát v zimě maměřil (průměr) 11l/100km.A parodoxně s ní,s jako s autem s nejnižším výkonem nejrychleji ujetou cestu od tchýně domů.Jo a ještě po jejím skonu jsem z ní vytěžil jen o 500kč méně než za kolik jsem ji koupil!(koupena za 4 000kč a rozebrána a prodána do kovošrotu za 3 500kč!
Před cca 18lety jsem ze své Škody 120 4kvalt, dostal tachometrových cca 170km/h. A ani to nebylo nějak nebezpečné, docela to drželo na silnici.
Tak ono má plno lidí jízdní vlastnosti škodovky zažitý jako vylítanej kšunt kde je všechno vymlácený a drží to po kupě silou vůle. Ale když je ta škodovka v pořádku a ve stavu v jakým má být tak její jízdní vlastnosti zase nejsou tak tragický. Vždyť já jsem s ní pojezdil půlku evropy a jsem živej a zdravej. Zadek trošku víc přetáčivej ale jinak nebyl problém lítat po dálnici s pětikvaltem 130/140,drželo to ukázkově. Někdy na to auto rád zavzpomínám,časem bych si chtěl zrenovovat rapida a trošku se vrátit do starších časů při víkendových vyjížďkách
Nikdy jsem Š120 neměl, takže nevím, kolik umí maximum, ale před nějakými 16 lety jsem se s jednou (nějakou - 120, možná 125, netuším byla tma, protože ve 2 v noci) obsazenou 4 lidmi 50km honil na bývalé státovce z Prahy do Poděbrad a šla mu pěkně - těch 120 - 140 tachometrových jsme tam měli skoro celou tu cestu vesnice nevesnice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.