Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda 120 maximum

Od: dfxj odpovědí: 10 změna:

Kolik jste nejvíce dostaly ze škody 120?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A čeho jako?Já například ve škodě 105 s motorem se škody 100 vezl náklad 740kg.Největší spotřebu jsem jedenkrát v zimě maměřil (průměr) 11l/100km.A parodoxně s ní,s jako s autem s nejnižším výkonem nejrychleji ujetou cestu od tchýně domů.Jo a ještě po jejím skonu jsem z ní vytěžil jen o 500kč méně než za kolik jsem ji koupil!(koupena za 4 000kč a rozebrána a prodána do kovošrotu za 3 500kč!

hodnocení

0x

235 000 km.

hodnocení

0x

z kopce byl to padák mi to ukázalo 180 a policejně změřeno 156 km/h

hodnocení

0x

Můžu odpovědět, i když jsem chlap?

Nejvíc jsem z ní dostal asi čtyři litry motorovýho oleje. Nikdy ani o kapku víc.

fik

Ještě z ní jde dostat 11 litrů chladící kapaliny*smich* taky ani o kapku víc

fik
hodnocení

0x

Sériový motor 120GLS skoro 170 na tacháči po rovině,reálně tak 155

ibapypyb
hodnocení

0x

Před cca 18lety jsem ze své Škody 120 4kvalt, dostal tachometrových cca 170km/h. A ani to nebylo nějak nebezpečné, docela to drželo na silnici. :)

fik

Tak ono má plno lidí jízdní vlastnosti škodovky zažitý jako vylítanej kšunt kde je všechno vymlácený a drží to po kupě silou vůle. Ale když je ta škodovka v pořádku a ve stavu v jakým má být tak její jízdní vlastnosti zase nejsou tak tragický. Vždyť já jsem s ní pojezdil půlku evropy a jsem živej a zdravej. Zadek trošku víc přetáčivej ale jinak nebyl problém lítat po dálnici s pětikvaltem 130/140,drželo to ukázkově. Někdy na to auto rád zavzpomínám,časem bych si chtěl zrenovovat rapida a trošku se vrátit do starších časů při víkendových vyjížďkách

ronyx*
hodnocení

0x

Nikdy jsem Š120 neměl, takže nevím, kolik umí maximum, ale před nějakými 16 lety jsem se s jednou (nějakou - 120, možná 125, netuším byla tma, protože ve 2 v noci) obsazenou 4 lidmi 50km honil na bývalé státovce z Prahy do Poděbrad a šla mu pěkně - těch 120 - 140 tachometrových jsme tam měli skoro celou tu cestu vesnice nevesnice *andel*

danys*
hodnocení

0x
Škoda 105 s motorem ze 110 ky na trojku tachometrovych 120..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]