Nejste přihlášen/a.
Zdravím...mám problém s P.406 2.0HDi 80kw koupil jsem bouranýho již zmiňovaného P. na PP kolo motor bez ujmy.A dnes jsem přišel že mi nejde zařadit 2hý rych.stupeň spíše jsem ho tam 3krát dal a už nemůžu ho zařadit.zajímalo by mě zda jde rozdělat vydlička na autě aniž bych musel převodovku sundat nebo jestli někdo nemá nejaký schéma této převodovky abych kouknul jak to tam přesně je.nebo nemáte někdo zkušenosti s podobnou závadou díky
Víte jakou tam máte převodovku-BE 3 nebo ML5T? BE3 má řezení 3 táhly -2 kratší (pol.č.12) a jedno delší (položka č.11) a pravděpodobně máte tuto a jedno táhlo vyskočilo.ML5T má řazení dvěmi lanky.Viz obrázky.
PS nemám přístup k peugeot service.com ale čerpám z citroen service .com z Xantie II -2.0HDi 110 (je to koncernová-PSA-sestřička,stejné motory,převodovky atd!)
Takže máte variantu 2,zda jde seřídit nwn-ale nějak matně tuším,že toto se řešilo,nebo byl dotaz tuším v sekci P406 na peugeotclubu!(.Mám var.1-tři táhla-nvé modely táhel jdou seřídit.) Pže nebyl olej,tak asi něco udělalo "pá-pá"!Převodovky od PSA striktně podávají nejlepší vysledky s předepsaným olejem- Total Transmission BV 75W-80.Pro novější převodovky pak olej Total Transmission Gear 8 75W-80.Zkuste to co tam je vypustit a dát novou náplň viz výše!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.