Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak je to s teplotou chladící kapaliny(motoru) při provozu auta, hodně vadí, když teploměr neukazuje někde uprostřed, ale jen 70 stupňů? Prostě ručička je někde mezi minimem a středem, přičemž střed značí 90 stupňů
díky
Nezáleží na tom co Ti ukazuje budík v kabině-ten může klidně lhát-místo provozní teploty cca 90-100°c může ukazovat třeba těch 70°C.
Máš to ověřeno nezávisle i teplměrem?Mně například při spuštění sahary ukazuje budík jen nějakých 82°C ale ve skutečnosti termostat otevírá až při 86°C!
Pokud je to ale skutečná teplota tak je něco špatně-pravděpodobně termostat!
Změření kdy otevírá termostat-dáte termostat do hrnce s tepolměrem a budete vařit a sledovat kdy otevře-vyloučíte či neb zjistíte ,že otevírá brzy.Další-teploměr do chladiče a dle skutečné teploty v chladiči vyloučit či potvrdit vadné čidlo.Samozřejmě nebude teplota 100% správně ale také nebude 20°rozdíl mezi teploměrem v chladiči a na budíku!
díky, jak to mám ověřit nezávisle? mám strčit teploměr do vyrovnávací nádobky chladící kapaliny?
V první řadě se měří odzkoušeným teploměrem skutečná teplota horké chladící kapaliny a pak se postupuje dál. Termostat otevírá podle vyražené teloty na jeho tělese. Může být dobrý termostat ale špatně instalovaný ( třeba chybí gumové těsnění) a kapalina proudí, i když je motor studený. Nebo je vše v pořádku a blbě ukazuje čidlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.