Nejste přihlášen/a.
Přátelé. Mám Škodu octavii combi ,benzin 1.6. R.V. 2004.
Při nastartování motoru jsou otáčky normální ať je motor studený a nebo teplý. Když přidám plyn začnou otáčky motoru kolísat až na 1 500 otáček ať je motor na volnoběh nebo při jízdě při zařazené rychlosti. Asi po 10 až 15 sekundách se motor dostane do normálních otáček ale při přidání plynu se toto znovu opakuje.
Poraďte mi prosím v čem je problem.
Dík . winki
Dnes jsem mluvil s jedním automechanikem a ten si myslí že by to mohlo být svíčkami a na to konto si hledá řídící jednotka optimální provoz. Jaký na to máte názor?
Dík winki
55,74,75kw?
Nájezd km?
Řešil bych netěsnost sání či samotnou klapku a případně vydřené potenciometry v ní.
Motor 75 kw. a má najeto 170 000.km.Závada se objevila z ničeho nic.
Oprava zatím bez výsledku. Zkusili jsme všechno ale výsledek žádný. Auto bylo připojené na diagnostiku a jediná závada která tam zbyla je špatná palivová směs. Zkontrolovali jsme všechno a nic jsme nenašli.
Kde jsou ty potenciometry? dík
kolísání otáček jsem měl často se špatným krokovým motorkem - více motorizací jiné značky... třeba pomůže jen vyčistit - za zkoušku nic nedáte
1,6 2004ka je 75kw je to už ten novější motor s elektronickým plynem
no jestli si ty svíčky dlouho neměnil je možný že sou tak opálený že ta ta jiskra má problém přeskakovat,já bych na ně určitě juknul popřípadě je vyměnil,po té kontrola všech hadic jestli neni někde díra a vzápětí šel na očistu a nastavení klapky jak už ti tu radili
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.