Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zruseni zakazu rizeni

Od: uni123 odpovědí: 7 změna:
Dobry den,

minuly rok v breznu mi byl ulozen trest zakazu rizeni na 2 roky za jizdu pod vlivem alkoholu.
Kdyz si zazadam ted tesne pred uplynutim poloviny trestu (tj. Pred uplynutim jednoho roku), musim znovu prokazovat odbornou zpusobilost? Tedy delat zkousky z autoskoly?
Dekuji za odpoved.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x
Ano musíte.

hodnocení

0x

Ano, taky i psychotesty..

hodnocení

0x

U sebrání za alkohol či drogy VŽDY+ psychologické vyšetření!

Jinak- nemá se žádat o prominutí trestu až po uplynutí poloviny?

doplněno 21.01.16 16:21:

Ertle-autoškola ne ,jen testy a to za každou skupinu.Potvrzeno od jednoho "přestupníka-necelé 0,2 promile-půl roku v čistírně a pak psycho.vyšetření + zkoušky.Navíc ověřeno od referenta dopravních přestupků!

doplněno 21.01.16 19:28:

To Ertl.Vloni!Můžete jen děkovat ,že něco zanedbali a ŘP Vám vrátili bez ,ušetřil jste asi tak 2000kč!toto platí již delší dobu!

doplněno 27.01.16 21:26:

Ertl-nemám důvod referentovi dopr přestupků nevěřit-je to můj někdejší kolega,který měl jen větší štěstí,že může na daném postu pracovat.To za prvé! A za druhé-osobně to nepotřebuji,neboť pokud piju-nejedu,když jedu-nepiju!Jak jednoduché!

ertl
A proč já jsem nedělal znovu autoskolu po odebrání za alkohol? Pouze psychotesty a potvrzení od doktora.
doplněno 21.01.16 14:47: Je pravda, že je to dva roky zpátky a možná se něco změnilo.
ertl
A jak je to dlouho?
ertl
A můžete dat odkaz kde se o tom pojednává?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]