Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové pneu V-Strom 650

Od: motofanda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám doma již třetím rokem Vstroma 650 a je potřeba změnit pneumatiky. Hodně cestuji delší tratě, sem tam déšť, občas ve dvou. Je potřeba aby pneumatiky byly dost univerzální. Poslední dobou jsem slyšel nějakou chválu na značku Metzeler, tak jsem zapátral a vyhlídl si tyto pneu .. máte s nimi nějakou zkušenost? Doporučujete jiné na cestování? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

na všechny motorky a skůtry používám už jen metzeller FEEL FREE , a to po špatných zkušenostech se značkou continetal a dalšími...FEEL FREE jsou cestovně-sportovní pneu a na silniční enduro na cestování ideální

na sportovnější jízdu mám na maxiskůtru Pirelli diablo...pneu jsou měkčí a sjedou se o něco rychleji než metzelerky, ale přední kolo drží v zatáčkách jako přibité

k2

Ted jen k te pneumatice najit nejake silnicni enduro na 16´´ kolech, protoze ve vetsim prumeru se ta pneu nevyrabi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]