Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorek stěračů jak ho donutit

Od: duha* odpovědí: 4 změna:

Mám motorek ze stěračů k určité práci,potřebuji však aby se motorek vždy vrátil na stejné místo,ted se momentálně postupně pomalu posouvá vždycky o kousek dál - zastaví se o malinko jinde než začal ,jak ho donutit aby se vracel na stejnou pozici , co k němu dokoupit aby fungoval jak má,stačí i odkaz na to co bych k tomu měl dokoupit děkuji všem za ochotu a radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Nedonutíte. Pokud potřebujete takto přesný posun, tak k tomu jsou určené krokové motory.

oto*
hodnocení

0x

Musí mít stálé napájení, jako u auta: páčkou - přepnačem - stěračů ho zapnete, a když páčku vypnete, dojede do koncové polohy, tam se zastaví. K tomu potřebuje stálé napájení, aby fungoval doběh.

hodnocení

0x

Většinou stačí demontovat a pročistit - může tam být problém odstranitelný, může být problém větší- nutná výměna.

doplněno 15.01.16 18:47:

Četl jsem to vícekrát - nejprve ano, ale co se týče aktuální odpovědi, nevidím tam problém - Také píše, že to fungovalo a najednou to mění vzdálenost, tj. běžný problém opotřebeného motorku. Měl jsem problém u Opla i Forda - demontovat, pročistit, namazat,...

mytrix*

Myslím, že jste nepochopil dotaz. Tazatel řeší použití tohoto motoru k jiným účelům, než v autě..

doplněno 15.01.16 21:11:

Nerad bych nějak šťoural, ale kde tam čtete informaci, že to fungovalo? Já tam nic takového nevidím.

Píše se jasně: "Mám motorek ze stěračů k určité práci,potřebuji však aby se motorek vždy vrátil na stejné místo".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]