Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala se ke mě informace, že by technická kontrola u aut starších šesti let měla probíhat každý rok, nikoliv obrok jak tomu bylo doposud, toto by mělo platit od tohoto roku. Má někdo zdatnější nějaké info? Na netu jsem našel plno článků, že by to tak mělo být, ale vše bylo staršího data, Děkuji za odpověď.
informace je mylná . Viz například pkstk.cz/... - pouze dojde k mírnému zpřísnění a samozřejmě ke zdražení.
Ono by to v pohodě stačilo i tak jak to bylo,ovšem,kámen úrazu číslo 1 bylo to že se ty technický obcházely. Ve svém okolí znám aspoň 10 případů kdy má auto platnou TK,ale na stanici vůbec nebylo,byl tam jen techničák. Místo nějakého spřísňování a do nebe volající bu*eraci poctivých,by se měli zaměřit na ty nepoctivé. Ono i když se to bude fotit,no tak co,auto tam třeba bude,ale kde už je ta jistota že to podplacený technik nepustí i tak,fotit se to bude jen zvenku
stačí pozorněji poslouchat, co se snaží někdo v EU navrhnout a prosadit a co bylo skutečně schváleno
Bohužel i v české televizi ( čti Aljazeera) si moderátorka spletla filtr pevných částic s palivovým filtrem a v hlavní večerní zpravodajské relaci smrtelně vážně tvrdila že vozidlo s odstrtaněným palivovým fioltrem neprojde technoickou...
Pak se nelze divit že v tom množstí lží a hloupostí běžný občan ztrácí a neví co se ve skutečnosti dějě
Zatím je to ,,blbost,, ale já bych se tady v tom státě už ničemu nedivila,klidně to za nějaký rok můžou uzákonit. Nedávno jsem někde zaslechla,že nějaká ,,chytrá hlava,, uvažuje,že by se mohlo zákonné pojistné platit i za zahradní traktůrky,které vůbec na komunikaci nikdy nevyjedou,jen jezdí po vlastní zahradě,sadu poli...zaslechli jste to také?
česká televize si vzhledem k nevyváženému zpravodajství nezaslouží to velké písmeno, stačí sledovat i jiná zahraniční média a budete mít ve všem jasno, především v tom co je nám zamlčováno a co je zkreslováno
kdo pochybuje, může se podívat do archivu ČT
a pokud jde o novu, tam v hlavních zprávách zazněla informace, že od nového roku si lze požádat o značku na přání a to kdekoliv...pan ťok sice mluvil v televizi o tom, že by chtěl aby se registrovalo kdekoliv, bez ohledu na trvalý pobyt, ale žádný zákon k tom zatím není...nova s malým písmenem tedy lhala, a pokud někdo nekde něco podobného slyšel neznamená to že je to pravda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.