Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosímo radu. Příteli kancelář pojistitelů dala exekuci na plat. Kontaktovala ho prý na adresu bydliště, jenže jsme se dozvěděli, že na adresu bydliště kde přítel už 7 let nebydlí a trvalé bydliště má 7 let jinde. Bohužel díky tomu jsme o ničem nevěděli až když přítel dostal exekuci na plat. opátrali jsme se že je od nich. Naskenovali a okopírovali jsme doklady, které jsou všechny v pořádku, byli jsme i na pojišťovně kde je vše ok. Všechna tři razítka /přihlášení, zplacení pojistky, likvidace a odhlášení pojistky/ jsou v pořádku. Vše jsme kanceláři pojistitelů doporučeně zaslali, avšak dodnes bez odpovědi. Když se k nim dovoláme a představíme se, tak nám telefon položí. Na dopisy nepřišla žádná reakce. Nicméně příteli exekuce na plat stále trvá a už si vzali cca 50 tisíc. Vyčísleno to bylo na 17 tisíc. Bohužel asi už to budou strhávat do konce života nebo co. Vůbec si nevíe rady co máme dělat. Za kým jít aby nám pomohl. Děkuji z Vaše reakce
Jsem docela ráda. že jste sem Váš příspěvek dala... Ano, i takhle se u nás "vyrábějí dlužníci". Teď si představte, že přítel by měl třeba hypoteku, kterou by díky exekuci na platě nemohl splácet. Takže ta mu bude zesplatněna a už to jede...
Tazatelka: do vnitřní pošty Vám dám kontakt na člověka, který Vám pomůže. Odkážete se na mě.
Všeobecně, co s tím. K soudu žádost o zastavení exekuce. Někdy se musí na věřitele podat žaloba. Někdy se s ním lze domluvit. Jak ale vážení mravokárci, kterých Vás tu je plno, vidíte, tak věřitel se s tazatelkou ani nebaví. Prostě plať. Že nemáš dluh? To je jedno...
akinora. Ještě Vám nejde psát do pošty. Zítra se mi, prosím, připomeňte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.