Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel corsa B - toci ale nestartuje

Od: abraham odpovědí: 1 změna:

Dobry den , minuly tyden se mi vybila baterka ... vcera odpoledne jsem ji nabitou namontoval zpet do auta . Auto chytlo na poprve ..projel jsem se asi 50km... 25km cesta tam ...pak po hodine a pul start (bezproblemovy) zpet 25km . Jenze dnes dopoledne , jsem zkousel nastartovat a jen slysim jak se toci ( zadny mizejici zvuk , jak u vybite baterky) proste furt naplno , jen motor nechytne . Nevite cim by to mohlo byt? Baterka je sice stara asi 4 roky , ale kdyby to bylo baterkou tak by se to netocilo ne? Svetla taky sviti , radio funguje , kontrolky taky ...

Ze by najednou odesel starter , svicky , civka , nebo neco podobneho? Nebo to je nejak tou baterkou , ze by vydrzela jeden den po nabiti a uz dela problemy ...prosim o radu , jestli nekdo vyresil neco podobneho ..dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Ahoj pokial starter toci tak bude ok.. skus pozriet medzi poistkami ci ti neodpalilo niektoru z poistiek napr od palivoveho cerpadla.. poistky dobre popozeraj pripadne zmeraj ohm metrom ak to vies niekedy sa spina jedna vypali aj v rohu nie v strede. Pokial budu ok tak skus vybrat jednu sviecku zapojenu na svieckovy kabel alebo modul. Opri kostru sviecky o kostru motora a nech ti skusi niekto startovat ci vobec hadze iskru. Skus aspon dve sviecky v roznych valcoch. Pokial nebude hadzat iskru tak je cievka alebo zapalovaci modul odpaleny. Neviem co z rych dvoch tam mas. Pokial tam mas kable este by mohol byt vadny aj rozdelovac.. Ak chces vyskusaj podla navodu aj vsetky sviecky a tym vylucis zle zapalovacie kable.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]