Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobateria otvory

Od: lokal odpovědí: 6 změna:

Zdravim ludia chcem sa spytat kde maju bezudrzbove autobaterie odvetrravacie otvory? Teraz citam navod nabijacky a mam sa ujistit ci su neni odvetravacie otvory u hora alebo z boku upchate..Tiez som sa docital, ze su 3 druhy baterii udrzbove, potom skoro neudrzbove, ktore maju tie stupliky na dolievanie vody len zalepene a potom bezudrzbove, ktore nemaju tieto otvory?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Bezúdržbová batéria nemá žiadne otvory,nedolieva sa, máva zhora kontrolku,ktorá ak je zelená,batéria je ok.

humbucker*

Ahoj.

Ano, potvrzuji tento názor. A mě dokonce při nabíjení udržovacím proudem a při poruše nabíječky tato baterie vybuchla. Naštěstí v koutě garáže. Stejně bych u toho nechtěl být poblíž.

hodnocení

0x

Ještě si přečti návod k akumulátoru ,co říká o nabíjení-osobně jsem měl AKB bez viditelného otvoru a nabíjel jsem ji klasickou nabíječkou zn Samodomo! a nikdy nebouchla! Ony totiž i ty bezúdržbové je nutno občas nabíjet a vlastně v autě při provozu tento proces probíhá neustále!Ovšem to neznaméná že nemůže občas třeba bouchnout!

gumid

I Banner je má po bocích, ale nemají otvor na hadičku. Vždy jsou nějak skryty. Neznám baterku, která je nemá.

cicko*

Neznalost, nebo nedostatek informací. Leninovo "učit se, učit se, učit se", je stále aktuální.

gumid
hodnocení

0x

Proboha, to je zase keců JPP...

AKB mají odvětrávací otvory a je jedno, zda je dolévací či nikoliv. Dokonce u VW Passat je v otvoru kolínko a tenká hadička, aby kyselé páry při přebíjení nešli někam, kde poškodí lakované plochy (je to žiravina).

doplněno 10.01.16 15:20:

VW Passat etka a umistěni origo hadičky

Autobateria otvory
Autobateria otvory #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]