Nejste přihlášen/a.
Je to dobrá mašina? Řekněte mi k ní víc, máte s ní svojí zkušenost? Díky
na co dobrá? jezdit po dálnici 160, to určotě ne, ne, jezdit 5 km do práce po vymláceném okresním tankodromu ideální, měl jsem dr350 s výkonem 20 kW a v terému jede stejně jako těžká 800 nebo velká kráva big 1000, protože je lehoučká...tedy nikdo na těch těžších mi v lese nikdy neujel
Spolehlivá a věčná motorka, pokud jí bzudee udržovat...a údržba je nenáročná, akorát mi u těch Z400 vadí katalyzátor
Na moje jízdy nepotřebuju dálnici. Sem tam do práce, na výlet po okolí, v létě k vodě, za kámošema nebo k příbuzným
to je tak asi 30 km a taky hlavně pro radost, dostat se i tam kam cesta nevede, tj. trochu si zaorat.
A jakým způsobem ten kat vadí? Nějak hodně omezuje výkon? Mě právě tuhle mašinu kámoš doporučoval, že pro mně by byla nejlepší tak chci o ní chci vědět co nejvíc osobních zkušeností a názorů..
na delší trasy chybí těmto motorkám ještě jeden delší převodvý stupeň, sedačka je úzká, je to prostě koza především na špatnou silnici a hry do terénu, na cestování bych volil jiné cestovní enduro, šikovnou hračkou je transalp, na dlouhé trasy po asfaltce bych volil varadero
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.