Nejste přihlášen/a.
Myslím, že jezdit ne, ale dojet do servisu ano. Každou chvíli mě udivuje postoj lidí, kterým se zastavilo auto a oni řeknou "už to zlobilo delší dobu". Kristepane, proč s takovým autem jezdí? Oni si snad myslí, že když si auto odpočine tři dny v garáži, že se uzdraví, jako člověk. Za ty tři dny co se s ním nejelo mohlo být v servisu již opraveno, ale mnozí motoristé jakoby se domnívají, že ty vrtochy to auto přejdou.
Mě se u oktávky při jízdě rozsvítila kontrolka žhavení a poté jsem zjistil, že mi nesvítí brzdová světla. Mechanik mi řekl, že to je špatný brzdový spínač, který je pod pedálem. Přes internet jsem si koupil nový, starý zahodil a už to šlapalo jak Švýcarské hodinky. Kontrolka se už při jízdě nerozsvítila a brzdová světla svítila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.