Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka žhavení

Od: kn odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer,když nastartuji auto,tak se mi rozsvítí kontrolka žhavení a nezhasne. Když nastartuji podruhý,tak už nesvítí. Čím to může být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artaban*
hodnocení

1x

Co třeba napsat značku auta když se ptám na něco o autu

kn
hodnocení

je to golf variant. Vyměnila se baterka za novou a už to nesvítí.

hodnocení

0x

třeba čidlem teploty -asi by to chtělo diagnostiku vozu

kn
hodnocení

A můžu teda jezdit s autem,i když to svítí? Aby mi někde nezůstalo třeba stát. Nebo tím nevybila baterka.

Myslím, že jezdit ne, ale dojet do servisu ano. Každou chvíli mě udivuje postoj lidí, kterým se zastavilo auto a oni řeknou "už to zlobilo delší dobu". Kristepane, proč s takovým autem jezdí? Oni si snad myslí, že když si auto odpočine tři dny v garáži, že se uzdraví, jako člověk. Za ty tři dny co se s ním nejelo mohlo být v servisu již opraveno, ale mnozí motoristé jakoby se domnívají, že ty vrtochy to auto přejdou.

ju*

opičáku@: klídek, má rada zní vzít černou pásku a onu komtrolku přelepit, když nechce jet do servisu...*ua*

hodnocení

0x

Mě se u oktávky při jízdě rozsvítila kontrolka žhavení a poté jsem zjistil, že mi nesvítí brzdová světla. Mechanik mi řekl, že to je špatný brzdový spínač, který je pod pedálem. Přes internet jsem si koupil nový, starý zahodil a už to šlapalo jak Švýcarské hodinky. Kontrolka se už při jízdě nerozsvítila a brzdová světla svítila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka žhavení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]