Nejste přihlášen/a.
Mám opravenou karoserii po havárii předku felicia rok výroby 1997 se starou maskou.Zdá se mi,že je v nízkých otáčkách hlučnější než před tím. Nejsem si jistý zda pod víkem - kapotou motoru a blatníky nebo čelem bylo těsnění.Prostě ho tam nemam, pouze na každém blatníku je gumový špalík a ve předu nic. Jinak auto šlape dobře. Zajímá mne odpověď zda tam těsnění bylo či ne. Děkuji.
Žádné těsnění tam není, pouze gumové dorazy, ikdyž měl jsem nejspíš ten samý problém, dorazy moc netlumily, a stačilo nalepit těsnění mezo čelo a kapotu (na ten zahnutý plech nahoře). Jinak, je otázkou zda ten hluk opravdu dělají vibrace od karoserie (co třeba silentbloky motoru apod.? )
Díky,také na silenbloky a utěsnění výfuku myslím,čekám až bude tepleji.Ted moc nejezdím.Hci se ještě zeptat jaké těsnění jste tam dal.Vím, že se to těsnění mezi čelo nějaké prodává.Použíl jste to nebo jiné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.