Nejste přihlášen/a.
dobrý večer,
moje otázka se týka měla jsem trvalé bydliště,ale teď jsem ho změnila a musím ho přepsat kvůli malému techničaku to vím,jen mě zajímá zda se to platí jako když si koupíte auto a jdete ho přepsat nebo ne předem děkuji za odpověď...
Měníte auto nebo bydliště?Toto je myslím (pkd se nezvýšilo!) za 50kč!stejně jako některé další změny jako barva atd.
Mzxy-to je jasné že i ve velkém TP, ale ne za cenu změny majitele tj EvK+ spr.popl.800kč a příp.eko.!
děkuji a měním jen bydliště (jak je uvedeno v předmětu otázky) auto zůstává stejné,ale děkuji moc za odpověď...
musíte ho přepsat i kvůli velkému techničáku
dokud někoho z politiků konečně nenapadne, že není nutné přestat zapisovat do techničáku adresu, do té doby se bude chodit a podobnými kravinami opakovaně na úřady, zapisovat na dorpavním úřadu to, co člověk už jednou nahlásil na evidenci obyvatel...bohužel i když máme elektronické systémy za milardy, které ukládají a zpřístupňují data např,. o trvalém pobytu všem úřadům, nikdo zatím neřešil, jak tyto systémy začít skutečně využívat ve prospěch občanů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.