Nejste přihlášen/a.
Zdravím a mám dotaz zda se někdo ozve na dotaz týkající se výhledu ze škody Roomster . Dá se v něm usedět / najít poloha / nebo je nutný " tělocvik " před křižovatkami? Mám 192 cm a nevím po čase , aby mě volba nemrzela. Děkuji za rozumnou odpověď předem. Olin
Na vaši otázku bych poradil jediné - auto si půjčte (třeba od známého, pokud ho někdo má, nebo na zkušební jízdu, kde budete moci řídit), zajeďte do hustšího provozu a odzkoušejte, jak z něj vidíte. Zkušenosti druhých jsou v tomhle nepřenositelné - auto, které je doslova "skleník" a já (183cm) z něj vidím v pohodě na všechny strany má i známý (160cm) a ten musí mít pod zadkem polštářek, aby z něj vůbec něco viděl a podle jeho stylu jízdy si myslím, že jezdí spíš na odhad než na jistotu.
Já měřím 205cm a Roomsterem jsem už taky jezdil. Ten výhled - to je právě problém. Předek Roomsteru je vpodstatě Fábka, s tím, že je zvednutá střecha - což je sice fajn, že člověk se nedrcá do hlavy, ale přední sklo má horní hranu poměrně nízko. Pokud uvažujete o autu typu pickup, tak sáhněte po Berlingu, nebo Partnerovi - je prostornější a troufám si říci, že i lépe sedí. Cenově je na tom možná lépe, než Roomster.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.