Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc:Zámek u dveří

Od: montakkk odpovědí: 9 změna:

Dobrý den ., mám prosbu.,, právě jsem šel do auta otevřel dveře a zničeho nic nejdou zavřít .,, v autech se fakt nevyznám tak nevím jak to popsat .,, vkládám foto : stalo se to že ta část toho kovu která asi zamyká dveře zůstala v poloze která brání dovření dveří .,viz foto. Nevíte někdo jak to vrátit do polohy aby šli dveře alespoň zavřít? jelikož je 12 hodin večer a mě auto stojí před barákem otevřené.Auto je staré a pracovní takže ten zámek vypadá dost katastrofálně a je to nastříkané nějákou nemrznoucí něčím takže prosím nenadávat ., :D

Pomoc:Zámek u dveří

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vem šroubovák nebo něco do průměru 1cm vraž to za to táhlo(do té mezary-díry) a táhni ven ale přitom taháni otvírej dveře- tahej klikou(jako při otvírání) samo že odemklé

montakkk
hodnocení

Tak jsem to zkoušel .,, brát za kliku tlačit ven co to šlo a ani se nehne .,, v 6 mám domluveného známeho tak si dám asi noční směnu u hlídání auta ., :D ale i tak díky za radu :)

hodnocení

0x

Už si to taky přesně nepamatuju, jak to uvnitř dveří funguje. V každém případě, tohle je poloha zamčeno a bohužel ten třmínek na sloupku dveří není uvnitř, kde má být. Klikou z vnějšku to uvolnit nejde? Táhlem zevnitř taky ne? Kolíčky uvnitř dveří jsou nahoře? Nasazení šroubováku do toho výřezu na fotografii a tažení směrem ven to taky nerozchodí?

doplněno 08.01.16 00:31:

Bych se na noční vyprd. Pokud jde druhá strana zamknout, postavit tou porouchanou ke zdi nebo jinýmu autu a dobrou noc :-D

montakkk
hodnocení

ono to právě blbo už dřív to otevírání .,, ale vždy tak na 2-3 pokus se povedlo otevřít ale až teď se mi stalo tohle se zámkem a dá se říct že vše co zde píšeš jsem zkoušel a nic nepomáhá no. Jak říkám do tech 6ti už to přežiji a hlídat to. Jen doufám že nebude potřeba měnit celé dveře když už to blblo dřív.

další možností je tuhá klika samotných dveří nevrací se jak má a ten zámek se díky tomu nedostane do výchozí pozice většinou to chce vše vyndat,vyčistit,rozhejbat a namazat

hodnocení

0x

sou mrazy mohlo to zamrznout vem nemrzku do odstřikovače a vystříkej to

pokud to nepude je možný že v tom zámku něco prasklo a budeš muset sehnat jinej

montakkk
hodnocení

ok jdu to ještě vystříkat a uvidím, stejně budu nucen nejspíš počkat do toho rána a tam už si stím snad poradí až to odvezu ke známému

mě šlo jen o to abych to alespoň dovřel no do toho rána

svaž to provazem za zadní protilehlí dveře a otevřeš si od spolujezdce *palec*

montakkk
hodnocení

Dobrý nápad ., :D to mě nenapadlo ., díky moc ., :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]