Nejste přihlášen/a.
zdravim, mám problém s abs... v létě na suchym asfaltu se mi někdy stávalo, že při dobrždění v malé rychlosti ( pod 50kmh ) tlouklo abs do pedálo jako kdybych jel smykem, teď nám jaksi napadl sníh a já zkusil jak abs funguje a zjistil jsem, že někdy při jízdě smykem nefunguje vůbec (stává se zřídka) a někdy klepe ale jenom maličko, že to skoro ani neni cítit, rozhodně ne tak jako když jsem auto koupil a zkusil jsem to na mokré trávě, to by mi to nohu utrhlo. Jedná se o Renault megane 2000 1,6 16V, nevíte někdo čím by to mohlo být? Jestli snímač, čidlo nebo třeba kontakty? Děkuju za rady
a ještě otázka, protože jdu za chvíli na technickou, myslíte že to bude vadit když nesvítí kontrolka abs?
Já byl již 2x se svítící kontrolkou ABS,je nefunkční,azatím prošlo,ale kdoví jak za dva roky.
Správně má rozsvítit pro kontrolu funkčnosti systém a pak zhasnout,jako i všechny ostatní kontrolky!Po zasunutí klíče a otočení-roszsvítit a zhasnout ,mazání až po natočení!
Vernone-kontrolka mazání u VŠECH aut až po nastartování!Ne pom zapnutí zapalování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.