Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Megafon do auta

Od: liki12® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci se zeptat zakoupil jsem si tento 100watový megafon do auta miocar.cz/...

a kamarád má tento miocar.cz/... 30 watový a má stejnou hlasitost jako ten můj 100 watový. Čím by to mohlo být. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bute to tím že ty zázračné Waty neudávají "hlučnost" ale prakticky kolik energije můžou přijmou

hodnocení

A poradíte mi nějaký silný megafon? Děkuji

milu*
hodnocení

0x
Ahoj,osobně mám také 100W megafon od www.miocar.cz a na druhém autě 30w a je to neskutecný rozdíl. Nemáš ho schovaný v motorovém prostoru? Ta deka co je na kapotě dovede hodně stlumit. A hlasitost maš 100% na max? Zaleží jaký máš auto. Případně by jsem tam zavolal jsou ochotný určitě poradí co tím. Nakupoval jsem od nich megafony a diodové stroboskopy a vše v pořádku. Teda jednou probéhla reklamace na denní svicení, ale to se stane. Cinkni jim a uvidíš nic za to nedáš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]