Nejste přihlášen/a.
Cauves, potreboval bych vedet jestli kdyz mi auto topi ale voda v bance na chlazeni je studena staci pouze vymenit termostat nebo je to jiná závada. Predem dekuji za odpoved a preju hodne stastnych kilometru. Cau.
pokud auto drží teplotu, ta nekolísá, auto se neohřívá extrémně dlouho a dobře topí nevidim jedinej důvod měnit termostat či se do toho nák vrtat
teplota kolisa auto se dlouze zahriva a jak jsem psal udelal jsem prahu auto se po 60 kilometrech nedostalo ani na provozdni teplou a kdyz jsem sahnul do banky na teplotu vody tak ledova?
Chadící kapalina by se měla ohřát za 10 až 15 minut jízdy na provozní teplotu. Motor a převodovka samozejmě ještě nebudou v optimálním tepelném režimu, ale topit to musí. U mě byl tento jev zapříčiněn vadným termostatem. Nepíšete co je to za auto, některá mají dva termostaty (automaty Passat, Superb II).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.