Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí rozvody na auto

Od: kapr* odpovědí: 8 změna:

ahoj chtěl bych vědět na kolik mě vyjdou komplet rozvody na peugeot 307sw 1.6 benzin 80kw.diky kapr

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

od oka 5 až 10 tisíc. záleží, kde to budou dělat. autokelly.cz/...

kralikar*

Zdravím , také jsme dělalí před 3-mi týdny na našem krátkém Peugeotu 307 1.6 16V 80 Kw benzín také dělat rozvody + nový klínový řemen + všechny svíčky. Nechali jsme je dělat v autorizovaném servisu Citroen ( stejný koncern ) a sakum prásk Nás vyšly na 8 367 Kč , takže my jsme spokojeni , cena je dle mého moc pěkná, Ještě Nám v té ceně vyměnili olejv převodovce ( ten jsme si sami koupili ) , jinak veškerý materiál si sám objednal servis. takže teď je zas na hooodně dlouho vystaráno.

PS: člověkby něvěřil , jak ten motor po nových rozvodech a svíčkách najednou krásně ožije , spotřeba 6,6L průměr a na dálnici hned táhe jak bejk , jel v pohodě 170 km/h ,víc už jsemse bál :o)

kapr*
hodnocení

diky moc jsi mi pomohl.kapr

no když si vezmu, že tyhle všechny věci, ktere jsi vyjmenoval vyjdou materialově na nějake 3 tisíce se zaokrouhlováním, tak docela slušné ... :)

Pokud po rozvodech motor "ožije" tak předtím asi byla někde chyba!Toto by se nemělo vůbec poznat!

hodnocení

0x

sadu, včetně vodní pumpy, pořídíte cca za 2500,- Kč. práce cca 4 hodiny = cca 2.000,-Kč...

hodnocení

0x

Nevím jak na 1,6 i 16V ale na 1,8i16V taky od PSA v autokelly rozvody od 1000-2000 dražší než třeba zde : www.autodilyhulin.cz ńavíc majitel je citronář takže má bůízko i k peu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rozvody auto
Otázky na téma rozvody v aute

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]