Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi TT 1.8T 132 kw-koupit?

Od: alofok odpovědí: 31 změna:

Ahoj,jaký je Váš názor na Audi TT 1,8T 132 kw? Zvažuji jeho koupi. Líbí se mi vzhledově. Je sice už staré s vyšší cenou,ale láká mě. Měl bych ho na dojíždění do práce 10 km jedna cesta a pak na projížďky po práci,výlety a tak různě ... dojížděni k rodině 1x měsíčně cca 400 kiláku. Stačil by rozpočet cca 130 000,-?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

je moc male, co s tim...

doplněno 05.01.16 18:04:

do nuBeatle bych si nesed.. no jeji vkus znate, nezbyva nez dobre nastavit tipcars.com a vybrat si mezi znackami a typy vhodneho adepta nebo 2 a pak je prezentovat pritelkyni

alofok
hodnocení

mam druhe " velke " auto ...ale neco na vyjizdky nebo navstevy rodiny nepotrebuji kufr a ani velke auto coz by mohlo stacit...

mot
hodnocení

0x
pokud si slecinka tak je to idealni auto.

paw*
hodnocení

0x
Jako kockolap celkem dobre. Ale nevim jestli je rozpocet ok. Osobne bych ale sel do poctiveho mustanga. Pac za TT se dnes nikdo neohledney ale kdyz prijedes s mustafou nanvaclavak, tak budes za hvezdu.

hodnocení

0x

Souhlasim s mot. Anglicani pro TT maji primo vyraz. hairdressers car - (auto pro kaderniky - rozumej homosexualy). A stim se da nez souhlasit.

hodnocení

0x

Máte malý rozpočet na opravy ... kupte si za polovinu Opel Tigra a dejte si do super stavu, zbude i na pěkná kola a pravidelný servis v dalších letech.

sauto.cz/...

alofok
hodnocení

Dik chlapi za reakce ...auto nema byt zadny kockolap ...spise jde o to ze si pritelkyne chce koupit brouka,hosi ani nevite jak me toto desi,kdyz me toto bude stat na zahrade a nebo s tim budu muset jezdit...sou to jeji penize,jeji sen,jeji rozhodnuti...mame doma rodinne auto,ale chci mu ulehcit potrebujem neco mensiho do prace a tak dal...pripadne k te rodine...spise na litacku,.ale uz nic ve stylu felicie uz to bude auto na hodne dlouho takze i ten vzhled hraje roli... TTcko je tvarove cca to co te brouk a TTcko by mi uz nevadilo tak jak ten " broucek" .

hodnocení

0x

zkus pokoukat ceny co se týče světel a karosářských věcí.. slyšel jsem že to jsou docela drahe věci.. jinak jako auto pro zabavu asi dobré.. je to 4x4? jinak otazka je za jakou cenu a v jakem stavu bude.. předpokladej že to auto mohlo dostavat čočku, takže muže se stat že lehne třeba turbo..

alofok
hodnocení

Svetla jsou drahsi,,,,ale doufam,ze se nebude bourat kazdy mesic :) ano ...je to 4x4 nebo i jen predek ...Bohuzel jak se lidi chovali k bazarovym autum nikdy nezjistime,ale u neceho " sportovnejsiho " je to temer jasne co se s nim delo ...

guli*
hodnocení

0x

Ahoj. Osobně vlatním Audi A3 1.8T 110kW a nemohu si tento vůz vynachválit (a to opravdu nejsem kadeřník*frajer*). Co se týče náhr. dílů, tak jejich cena není vůbec závratná, jak si skoro každý myslí. Pov.ručení není taky žádná ohromná paleta. Odhaduji, že to TT je quattro a tam už se cena některých dílů trochu zvedá. Hlavně, pokud se ti hnusí VW brouk, tak se koukni na TT z boku. TT je v podstatě zalehnutý brouk i když o dost hezčí než brouk, ale jestli ti bude Audi vyhovovat, tak si nenech od nikoho radit a jdi do toho. *palec*

spotřební díly jsou cenově naprosto totožné s koncernovými auty.. jestli někdo tvrdí že audi je drahší s běžným motorem na servis než třeba octavka tak je to naprostý nesmysl.. rozdíly spíš budou ve specifických dílech.. (karosářské, interierove)... pokukuju po A3 8P tak jsem si to ověřoval :)

k2

Jen pro upresneni, nerad bych se pletl, ale myslim, ze v TT nikdy opravdove quattro nebylo, vzdy "pouze" haldex.

alofok
hodnocení

je je to " pouze " HALDEX

alofok
hodnocení

Ahoj,diky za nazor ... s tim zalehnutym broukem si to popsal krasne :) to by pritelkyni mohlo zaujmout :D ...TT vypada aspoon jako auto,ale brouk je zvlastni ...hodne zvlastni ...a radsi budulidem za 4% kadernika nez jako naprosty idiot v brouku :D

k2

Nechci podcenovat ridicske schopnosti Vasi pritelkyne, ale jste si jist, ze vyuzije potencial preplnovaneho motoru o vykonu 132kW v takto malem (nechci psat lehkem) aute? Nebylo by z hlediska servisu rozumnejsi poridit neco podobne velikeho, ale atmosferickeho, byt s mensim vykonem? Tim nerikam, ze je tato motorizace spatna, rozhodne patri k tomu lepsimu benzinovemu z dilen VW.

alofok
hodnocení

Tak ono to mate tak ... ja uz nechci slabe auto ...mel sem Fabie 1.4 i 1.2 ... ridil sem i dalsi atmosfericke motory a neni to nejak ono ... cloveka to vsude doveze,ale to zrychleni ... nejsem pirat silnic,ale mam rad,kdyz to jede ... pritelkyne potencial nevyuzije to mate nejspise pravdu ... ale je to auto pro oba ... ja ji nasel neco co vypada jak brouk a pro me bude ten vykon ...

k2

Koukam, ze uz jste stejne rozhodnuty, takze posledni prispevek. Co Mazda MX-5 2.gen (NB) s motorem 1.8 103kW? Pohotovostni hmotnost lehce pres tunu (u TT ve 4x4 jsem nasel udaje od 1,4tuny nahoru), verze 1.8 by mela mit i samosvor (nevim ale, jestli vsechny). Akorat nema "pevnou strechu" no.

alofok
hodnocení

k2- dík za tip,ale nevím zdali by toto prošlo,kvůli střeše ... Bohužel to má už i daleko od vzhledu brouka...Takže největší favorit je to TT ...už sem TTčko prezentoval přítelkyni aje nadšená,takže mám radost,že nebude brouk :D

paw*
Sice asi pozadujes benzin, ale nedam dopustit na FoFo 2.0TDCi. 100kW. Ale to je vzhledove i palivem uplne jinde.
alofok
hodnocení

paw- požaduji už benzín ... do toho města je nafty přecijen škoda ...ale děkuji za názor :)

guli*

Jasan,máš recht! Když chci jet v A3 pomalu,tak pomalu jedu.Taky nejsem pirát silnic,ale když chci předjet dva kamióny, tak se nemusím bát a na přehledné rovince je dám s naprostým klidem i do kopce najednou. Moje přítelkyně, která vlastní VW Polo 1.6 a moc to auto miluje (a taky to auto není lenoch);) tak se vždy,když jí Audinu půjčím, moc ráda sveze a moc si to užívá.

alofok
hodnocení

guli- přítelkyně je právě taky ráda když se pořádně projedem nebo někde zablbneme. ( není to žádné předvádění,ale třeba velké plochy zasněžené kdy se dá parádně "zadriftovat" a vyblbnout se na maximum..nebo v létě...přehledné dlouhé mezipolí asfaltové cesty ) ale někdy ten výkon potřebuješ,kolikrát se mi stalo,že sem předjížděl na dálnici auto a ono začlo najíždět na mě z boku ...a když víš že šlápneš a si schopný akcelerovat tak si spokojenější než jet po té dálnici 130 a víš že už auto nemůže ...ale to sou už takové extrémní případy. Ty si s tím svým motorem spokojený? je spolehlivý? a co zátah? Kdy upadá výkon? Pokud má TT cca těch 1.5 tuny,tak snad pojede ...nechci samozřejmě sporťáka ani to od TT nečekám,ale chápeš :)

takjan*

Driftuje se odjaživa se zadokolkou. Ostatní je jen napodobenina.

guli*

takjan: Ten kdo nejel se čtyřkolou tak, že koukal bočním oknem směrěm dopředu,tak o dost přichází.Se zadohrabem je drift taková jakoby nuda,je to takové utahané,nudné a vím o čem mluvím. Čtyřkola... to je mazec! Při výjezdu z vohnouta jsi jako střela;).

alofok: r.v. 1998 a mám jí 10let.Za tu dobu na motoru pouze zaseknutý termostat v otevřené pozici,jinak nic. Na motor nedám dopustit. Nehuntuji ho a dostává pravidelně to co potřebuje. A3 váží asi 1290kg a tak záteh je bezva. Na dvojku 110km/h na trojku 160 a max asi 225.A kdy upadá výkon? No přece když sundám nohu z plynu*smich*. Trochu jsem čekal, že napíšeš, že už jí máš doma*frajer*

takjan*

Ale jistěže jsem jezdil s 4WD. Ale s opravdovou, mechanickou, bez elektronockých pomocníků. Ta nic neodpustí, na rozdíl od dnešních pseudo, které odpojí v nouzi zadek a předek auto vytáhne. Napodobenina. Navíc v 90% případů je to jen přítěž.

alofok
hodnocení

guli- tak myslel sem to tak,že některé turbo káry začnou tahat v určitých otačkách a v určitých otačkách to tahat už přestane :D na dvojku 110? To muselo rvat jak krava ne? :D neeeee doma jeste neni :(

alofok
hodnocení

takjan- to je jasne,že se driftuej se zadokolkou,proto mám slovo driftovat v uvozovkách, myslel sem že to bude srozumitelné ;)

takjan*

OK, nějak jsem je překoukl

guli*

Čas od času ty pavouky vyhnat musíš, to jen aby se mi nezaneslo turbo sazema*smich*. Nevím to jistě, nechci čeřit vodu, ale turbo spíná asi na 18ti,nebo na 19 tisících otáčkách. Při prudké akceleraci tam turbodíra decentní je, ale netrvá to dlouho a do nohy to dostaneš.

alofok
hodnocení

guli - na turbodiry sem zvykly ,tak to bude v pohode :D Tak ti dik za info ;)

saladin
hodnocení

0x

Tak auto je to možná hezké, ale nemyslím si, že je moc praktické. Záleží na tom za jakým účelem to chcete. Jestli chcete aby se za vámi otáčely slečny pak ano :D .. jinak bych řekl že ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]