Nejste přihlášen/a.
Chystám se měnit olej a uvažoval jsem jestli měnit i vzduchový filtr, když jsem najel 15tis.km od srpna loňského roku, tj. ani né půl roku, ale s nájezdem km viz.výše. Nevím jaké jsou přesně předpisy jestli 15 t.km nebo po roce, co nastane dřív. Jinak ho měním po 15 t.km, ale co jsem se dozvěděl o portalu poradte.cz, tak se klidně zeptám. Jedná se o motor 1.9tdi 81kw. Předem díky za případné odpovědi.
Na to žádný předpis není.Je to jako "kdy prát ponožky" záleží kudy a kdy se jezdí.Octavia I doporučuje asi po 50 000 dvojková dokonce 80 000,to už je ale fakt dost
K těm podložkám: ta kulatá by měla být dutá s gumou uvnitř(lépe těsní),druhá by se měla před použitím vyžíhnout aby změkla
pokud není ve filtru moc prachu a chloupků ze vzduchu z venku či olejové skvrny, tak měnit při příští výměně. Pak už filtr přidušuje motor a zvedá autu spotřebu = ty prachy dáte místo za filtr do paliva.
Za mě měnit, ale když bude uvnitř lamel papírového filtru nějaká větší prašnost či špína.
Vyfoukat kompresorem-to se dělalo snad někdy před půl stoletím,ale ne dnes když jsou papírové filtry-tím se udělá víc škody než užitku!
Jinak na naše ,běžné ,podmínky se doporučuje výměna vzduchiového filtru cca 30 000km !
15 tkm na vzdzcháč je docela málo,pokud nejezdíš v prostředí nějakého prašného kamenolomu nebo cementárny. V našich podmínkách je optimum tak 30-40 tkm víc ne,takže s tím vzducháčem bych asi počkal ještě jednu výměnu oleje. Hlavně na těch filtrech nešetři,tím víc to platí u toho olejového,neber první nejlevnější šunt ale buď originál nebo nějakou osvědčenou značku
Tak vzhledem k tomu že vzduchový filtr není nákladná položka tak se dá vyměnit, já to mám domluvené tak že se na něj koukne a pokud je lepší ho vyměnit tak ho vymění jinak to nechá do příště. Párkrát se mi stalo že byl zanešený a jednou se mi stalo že byl uplně jako nový ... podle toho kde se jezdí, jaké je počasí ..
Tak díky za názory, směřuji kačky k bydlení, tak šetřím jak se dá a proto vyvozuji, že vzducháč ještě nechám do příští výměny oleje, jen ho zkontroluju, zároven nekoupím výpustny šroub olejové vany, ten snad bude ještě ok. Dělal jsem předpřípravu pro výměnu oleje a teče mě ze spod olej, na 15t.km jsem dolíval asi litr, teče mi to udajně z gufera mezi motorem a převodovkou, prý je to celkem drahý a je lepší to nechat až jak se bude měnit spojka, tak to zatím opravovat nebudu.
Šroub vany pokud není ohlodaný nemusíš pravidelně měnit,mění se pod ním těsnící kroužek,hliníkový při každé výměně,měděný tak po 3 výměnách
Záleží na prašnosti okolí. Pokud jezdíte po městě, tak se zanese dřív. Škodovka uvádí většinou nesmyslně dlouhé intervaly výměny, v práci u služebáků se ty nesmyslné intervaly dodržují a když se filtr vymění, klesne spotřeba i o půl litru. Klasická ukázka toho, že šetřit se nevyplatí.
U dieselu bych ho měnil asi po těch 15 tkm. U zážehového motoru po 30 tkm, protože má menší spotřebu vzduchu. Kupujte kvalitní druhovýrobu nebo originál.
Ahoj, dle uvedené motorizace odhaduji, že se jedná o Octavii 1.9 tdi, je to tak? Mám to samé. V podstatě je vhodné vyměňovat filtry pravidelně. Ať už vzduchový, pylový, palivový, ...
Já osobně měním vzduchový filtr vždy na jaře, ať najedu kolik chci. Je lepší mít čistý filtr, díky kterému auto neztrácí výkon a nedostává se tam zbytečně sajrajt. Co jsem tak zjišťoval po fórech, asi nemá moc smysl kupovat kdejaké renomované značky, stačí obyčejný (třeba tenhle carsshop.cz/... Takže klidně na tom šetřit (ve smyslu kupovat levnější), ale měnit pravidelně. Obzvlášť, pokud jezdíš v prašném prostředí (Praha, Ostrava, stavby atd.)
Za mě teda pravidelná výměna. Moc to nestojí a člověk má pak klidné spaní
Přeji mnoho najetých kilometrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.