Nejste přihlášen/a.
Dnes večer jsem přijela na benzínku s tím, že dojezd je 25 km, natankovala jsem, ale dojezd se nezvětšil. Sice jsem natankovala pouze za 100,-, ale když jsem takto už párkrát natankovala, vyždy se to alespon o 50 km zvýšilo.
+ blbne parkovací asistent - i když kolem auta nic není tak stále na jedné straně svítí červeně a "pípá" to.
Může to mít nějakou souvislost? Třeba elektrika?
zapomněla jsem napsat, že se jedná o VW Passat (r.v.2014)
Nerada tankuji na "no name" benzínkách a chtěla jsem dojet domů, tak jsem to nechtěla riskovat a natankovala na té co byla pocestě :D
Vím, jen jsem se chtěla poradit s někým zkušeným, nežs tím pojedu do servisu, teda pokud tam dojedu :D
Kdysi jsem tak taky natankoval ze stejného důvodu jako vy. Nejen, že se ručička nepohla, ale ani na palubním počítači se nějak nezvýšil dojezd km, ale v pohodě jsem dojel, takže je to tím, že takové drobné dotankování to auto nezaregistruje.
Jak jsem již psala níže, většinou tankuji Vervu na Benzině a nechce se mi brát nekvalitní nafta u nějaké neprověřené benzínky - jak jistě chápete, není to zrovna levné auto. Opčas zkrátka zapoměnu natankovat a když není zbytí, tak tankuji tolik abych dojela v klidu domů
Jinak samozřejmě děkuji za odpověď! Zítra sjedu natankovat na Benzinu, tak uvidíme.
parkovací asistent byl vyroben v bazmekistánu aby se fauvé dostal s výrobními náklady a prodejní cenou na jistou hranici, mohu Vám popsát příběh kluka který s novým passatem CC tráví v servisu celé dny,. za první rok kvůli zívadám vyměněny díly za 170 tis Kč
snažte se všechny ty výměny stihnout v záruce a pak auto střelit
Rezerva je průměrně 7 litrů, to je u tvého auta dojezd něco přes 100km, ukazovalo to dojezd 25 km, tzn. méně než čtvrtinu rezevy a nebo jsi stihla dojet pumpu na "výpary". Koupilas za 100 Kč, tj, tři a něco litrů, tak ti to nemohlo nic ukázat ani spočítat, protože ses nedostala nad minimální měřitelné množství, tak načepuj a klid. S tím asistentem - nemáš zaražené čidlo?
No jo, otevřel jsem otázku a pak odběh, znovu nečetl a pak začal psát. Repkin dík. Teď je to věštění z koule, snad pomůže projet muldou aby se uvolnil plovák.
To, že vám palubní počítač ukazuje dojezd 25 km a po natankování se dojezd nezvětšil je si myslím normální ... stává se mi to často i na mém autě ... mám tam třeba dojezd 80km a po natankování do plné mi ještě dlouho ukazuje ten samý dojezd. A pokud myslíte rafičku mech. tak je nejspíš problém v čidle v nádrži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.