Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ŘP na čtyřkolku

Od: wormic* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den Mám otázku.CHci si koupit 4kolku.objem motoru 25O CCMMůžu řídít tento stroj pokud mám řidičské oprávnění B?

diky za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Právě toto oprávnění ("B") Vám umožňuje řídit 4kolku. pouze Oprávnění sk. "A" naopak na 4 kolku nestačí. Je to trochu paradox. A bacha v zatáčkách,je to o dost jiný!

Já jsem pro změnu někde četl, že některé čtyřkolky jsou podle techničáku jako motorky a některé jako auto. Řikal mi to tak i autoškolák, tak na tom asi něco bude

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Již jsem to tu psal : poradte.cz/... TP mám taky napsaný motocykl, někdo čtyřkolka, ale je to jen na tom, co zapíše úředník.

doplněno 20.08.09 22:47:

poradte.cz/...

nespokojenyutednik

Druh vozidla je MOTOCYKL, ve velkém TP se ještě pod název MOTOCYKL doplňuje ČTYŘKOLKA, kategorie vozidla je u této čtyťkolky LE, u motocyklu o 2 kolech stejného objemu /250CCM/ je kategorie vozidla LC

hm,super. Připadám si jako u "přepážky". tj. Kdosi na mě mluví všecko česky a já nerozumím ani slovo.To tedy měla být jako odpověď na otázku zda na 4kolku je skupina A nebo B.? Aha *kafe*. Takže tazatel a já zas víme prd.

slonbonjohn*

A co chceš vědět? Vždyť na otázku jsi odpověděl. Ten odkaz je upraven.

odkaz na stranu neexistuje . . . . (klikněte a uvidíte)

nespokojenyurednik

takže pro ty méně chápavé, na lehkou čtyřkolku stačí B1, na těžkou B

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]