Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Mám otázku.CHci si koupit 4kolku.objem motoru 25O CCMMůžu řídít tento stroj pokud mám řidičské oprávnění B?
diky za odpověď
Právě toto oprávnění ("B") Vám umožňuje řídit 4kolku. pouze Oprávnění sk. "A" naopak na 4 kolku nestačí. Je to trochu paradox. A bacha v zatáčkách,je to o dost jiný!
Již jsem to tu psal : poradte.cz/... TP mám taky napsaný motocykl, někdo čtyřkolka, ale je to jen na tom, co zapíše úředník.
doplněno 20.08.09 22:47:Druh vozidla je MOTOCYKL, ve velkém TP se ještě pod název MOTOCYKL doplňuje ČTYŘKOLKA, kategorie vozidla je u této čtyťkolky LE, u motocyklu o 2 kolech stejného objemu /250CCM/ je kategorie vozidla LC
hm,super. Připadám si jako u "přepážky". tj. Kdosi na mě mluví všecko česky a já nerozumím ani slovo.To tedy měla být jako odpověď na otázku zda na 4kolku je skupina A nebo B.? Aha . Takže tazatel a já zas víme prd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.