Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen xantia r.95

Od: ujendys* odpovědí: 1 změna:

přední tlumič mi díky korozi prolítl podběhem jde s tím něco udělat?do auta jsem investoval tolik že se ho nechci zbavit a protože na nový nemám nechci zase vrážet peníze do ojetiny tady mám nový brzd,výfuk,rozvody proto to chci nechat opravit ale je to vůbec možné takovou závadu opravit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jo jde vyměnit za nové "kulopéro"vyvařit či jinak opravit nelze je to díl z kovu a pryže!Zde třeba použité ND : iautodily.cz/... a pokud opravdu prodávají jak je na fotu je to super cena-990kč za kouli+ pístnice+kulopéro!přičemž nové kolule nejlevněji u PaMa v Brně je kolem 900kčpístnici nwn a kulopéro tuším do 5000kč.Nebo nové (nwn zda je ještě k sehnání) třeba u Boba v Hulíně (dvorní dodavatel ND na Xantie pro členy X klubu!) :

www.autodilyhulin.cz

Na xantiaclubu,citroen-club.cz nebo na citroeny.cz nalezeneš rady k tomuto!PS v sz (interní poště písni odkud jsi!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]