Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámek na kufru nejde otevřít

Od: gloria odpovědí: 10 změna:

Mám problém od rána mi nejde otevřít zámek od kufru nedotáčí se do 90°,takže necvakne a neotevírá se...kdo takové opravy dělá myslím,že ne každý automechanik snad nějaký větší servis.Dá se to opravit nebo vyměnit? Zamrzlé to asi není,když jsem se dostala do ostatních dvou zámků ve dveřích.

doplněno 26.01.16 14:47:

Zámek si po pár týdnech dal říct a začal se otevírat ...důvod nezkoumám,funguje děkuji za podporu

Tedˇsi nedovedu vysvětlit,proč se mi ukazuje na přístrojové desce modré světýlko zapnutých dálkových světel ale to během jízdy.Vypne - zapne - vypne atd.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zamrzlé, nebo zatuhlé to samozřejmě klidně být může. Vyšplíchejte to nějakým rozmrazovačem.

hodnocení

2x

Záleží na autě-u některých lze přes kufr (i u sedanů či liftbacků) otevřít a po otevření prozkoumat důvod proč nelze otevřít zvenčí!dokáže to každý šikovný mechoš,autorizovaný servis Vám za nemalý peníz vymění celé páté dveře

doplněno 01.01.16 09:56:

Byť jsem to přehnal,jedno je jisté v autorizovaném servisu jde o peníze až v první řadě!Takže berte na to jed, že když to půjde tak místo třeba táhla v ceně 10kč Vám klidně vymění celý mechanizmus v ceně 1000kč!

gloria
hodnocení

Prosím,kvůli zámku vyměňovat celé dveře,to snad ne?

ju*
hodnocení

2x

Skopit zadní sedadlo, vyházet binec z kufru, sundat vrchní víko či roletku zavazadlového prostoru, vyrvat tapicirung zadních dveří, očíhnout mechanismus - odjistit západku, otevřít dveře zjistit proč to nefunguje...pokud nebudete tyto věci dělat sama, tak než se na to vrhne odborník zvenčí a odvrtá či jinak dokur...í zámek, zeptejte se jej zda by nebylo lepší otevřít jej zevnitř - někdy to jde, u některých typů ne a musí se zvolit hrubé násilí :-D

Jo a za pár hodin tu bude: "Jak se mám dostat ze zamčeného auta? Jsem zalezlá v kufru, tělo mám zapasované mezi sedačkami a nemohu se ani pohnout. Jak jsem se šťourala v zámku, tak to najednou cvaklo a teď nejde auto odemčít. Houká sice alarm, ale nikdo si toho nevšímá. Píšu z mobilu. Je mi zima a brzy mi dojde v mobilu baterka. " *smich*

gloria
hodnocení

Děkuji Vám za věcnou a slušnou odpovědˇ ( na rozdíl od mzxy..! ),zadními dveřmi se do kufru dostanu lehce, mám tam nachystaná sklopená sedadla,právě jsem chtěla odvézt obrázky k zarámování,místa je tam dost,horší bude ta demontáž

mzxy*

ale madam, od nového ruku jsem vstoupil do sebe a píšu jen slušné odpovědi

navíc jsem se rozhodl působit nejen slušně, ale i výchovně, jinak ten západ nidky nedoženeme:-P

Jsem rád že jste Vš problém s kočárem nakonec vyřešila , vkládat věci do kufru ze zadnich sedadel je skutečně praktické:-P

ju*

no dejte vedět jak jste se s tím porvala - zapoměl jsem se zeptat na typ vozu...

mzxy*
hodnocení

0x

hezky nám začíná ten nový rok, zámek kufru může být zámkem mého cestovního kufru

při vší úctě, madam, jste další spojená nádoba, která si myslí, že my všichni víme, do jaké komody se to snažíte (zatím marně) dostat

Napištenám to zítra, až budete střízlivá

Je Nový rok, buďme na sebe hodní. :) Máte sice pravdu, ale při troše snahy se dá vytušit, že se jedná o auto (i když není jasné jaké). Přece už z toho, jak tazatelka vyvozuje, že když nezamrzly dveře, nemohl zamrznout ani kufr, je jasné, že na ni musíme pomalu a opatrně. *smich* Taky se už neozvala, tak to berme jako takový okamžitý výkřik zvolání o pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]