Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yamaha WR 125

Od: jakubklic odpovědí: 4 změna:

Yamaha WR 125

Dobrý den, chtěl bych si koupit tuhle motorku ale jsem v podstatě amatér .. jezdím 3 roky na simsonovi a bojím se že bych tuto motorku neuřídil. myslíte že bych jí zvládnul?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artaban*
hodnocení

2x

Motorka jede jak chce řidič takže není důvod se bát pokud jezdíte 3 roky na simsonu tak už něco víte jak se motorka chová atd. prostě se toho nebát a skusit. a já už mám nějakej rok najetej momentálne wr450f

jakubklic
hodnocení

A mohu se ještě zeptat jestli by na mě nebyla moc veliká? mám výšku okolo 170 cm :/

jezdíte závodně? :)

mzxy*
hodnocení

0x

to víš že je to vysoká koza, pokud nemáš 180 tak si kup něco měnšího, jinak nedosáhneš na zem

předpokládám že než jí koupíéš tak jí vyzkoušíš

jakubklic
hodnocení

No rád bych ,ale nevím o nikom kdo by jí měl .. nedala se vyzkoušet někde na prodejnách?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]