Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutná emisní knížka

Od: borkoval* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,je nutná emisní knížka? Koupiola jsem auto přes autobazar a přišel mi jen velký a malý tech.průkaz. Při převodu po mě úřednice chtěla emisní knížku.Mám urgovat autobazar?Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

chtěla fakt emisní knížku? ale to snad ne. Budete jí potřebovat na příští technické. Autobazar urgujte, ale asi to neklapne, páč na co by jim byla, kdyby si jí nechali?

jarda2*
hodnocení

0x

To IMHO nemuzou chtit, NU se snad vyjadri, ale emisni knizka je uplne nah..o, pokud neni, pri ME vystavi novou... Nechteli spis protokol? Ten by v nekterych pripadech (asi) chtit mohli...

nespokojenyurednik

dotaz měl směrovat na vedoucího dopravního úřadu příslušného úřadu, stačí tam napsat mail...neznám podrobnostii, emisní knížka není veřejná listina, stačí protokol o měření emisí, a to jen pokud bylo auto před přeregistrací na STK aby mělo platnou technickou v momentě přeregistrace a známka nebyla z nějakého důvodu vylepena, nějakým důvodem může být ztráta značky nebo její poškození...

hodnocení

0x

"emisní knížka" potěší, ale není nutná. Tu naši jsem ztratil hned další měsíc. Na měření emisí remcají, protože je fajn vidět jaké byli emise minule a mít porovnání, ale vystaví Vám novou... zase na příště. Takže buďte v klidu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]