Nejste přihlášen/a.
Mám škodu octavii 2. facelift 2009 1.6 mpi 75kW a při ranním startu to špatně chytá, nejde to hned do otáček a někdy to chcípně, někdy to stihne přida na 1000 otáček. A někdy to chytně až na po druhý, svíčky nový, sací filtr vyměněn, auto má najeto 155 t, km.
0x
Pokud je to neověřená bazarovka tak bych to tipnul lehce nad 350000 a hezky jeté, uhoněný slaboučký motor...pokud ne tak diagnostika, tlaky ve válcích, dodávka paliva, atd...a hledat
No, on ten motor není až tak slaboučký a uhonit ho za 150 tkm by byl docela výkon. Jen pro info - s tímto autem jsem najezdil zhruba 300tkm, přičemž jsem v něm vozil tolik nářadí, že jsem tam musel vzadu prohodit pružiny z kombíka na špatné cesty. Přesto s motorem nebyly nikdy problémy - to, že po startu přidá na 1000ot/min, to je normál, po chvilce si otáčky zase ŘJ sníží.
Kolega však měl problém podobný tomu z dotazu - řešili to výměnou zapalovacího modulu.
- Černý dým, špatné starty - co to znamená?
- Naftový motor a špatný studený start
- Detonace v motoru
- Jak poznám špatnou zapalovací svíčku
- Cukání auta za deště
- Jak poznat špatné žhavící svíčky?
- Vzdálenost kontaktu na zap. svíčce
- Žhavící svíčky - jsou špatné?
- Špatný benzin v prodeji, černé svíčky
- Mokre svicky od oleje - co to znamena
- Jakou žhavící svíčku doporučíte?
- Nejde nastartovat teplý motor
- Ford focus střílí do výfuku
- Problém při studených startech
- Mondeo 2004 špatné žhavící svíčky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.