Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace

Od: katerina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
právě pracuji na prezentaci, která se týká motorek. Sama jsem motorkářka, jenomže mi chybí video do mé prezentace. Prosím, nenašla by se nějaká hodná duše, která by mi poslala video? Nejlíp z nějakého srazu (zahájení, ukončení, projížďka,...). Může být i jednotlivá motorka nebo celej "gang". MOC by mi to pomohlo!
P.S.:Pokud máte i nějaké fotky motorek (klidně i vy s motorkami), budu vděčná za vše.
(V prezentaci pochopitelné budou i zdroje ;) ).
Mockrát všem děkuji za případnou pomoc
Kateřina :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

10x

Jde vám o prezentaci jízdách na motorkách, nebo o motorkách jako technickém zařízení? Videa jsou možná chráněná autorskými právy, možná máte z vašich vlastních vyjížďěk nějaká videa, takže by to bylo s právy jasné.

Možná by bylo užitečnější než nějaké fotky jedoucích motorek, což zná každý, kdo je někdy viděl jet, dát do prezentace pravidla jízdy v koloně, organizaci, bezpečnost, rozestupy, signály, úloha hlavních osob i ostatních, případně i rozmístění ve formaci, což by bylo pro ostatní motoristy také zajímavé. Jako motorkářka to jistě znáte, případně si pomůžete třeba k1400.cz/... nebo starriders.cz/... atd. atd.

Co se techniky týče, třeba by se vám do prezentace hodily obrázky a animace funkce karburátoru (třeba mikuni HSR) a motoru (třeba krásný Twin Cam Engine), atd. atd...

katerina*
hodnocení

Tuto prezentaci mám do AJ na SŠ. Nikdo ze třídy na motorkách nejezdí. Myslela jsem, že na úvod dám, kdy byla třeba první motorka, a potom jaké typy motorek máme. Poté jsem chtěla říct něco o mně a motorkách a potom pustit video, kde by byly fotky a video, které jsem požadovala.
Každopádně moc děkuji za odpověď, určitě něco z toho použiju :)

host*

Zkuste spolužáky naučit zajímavé slovíčka: engine (motor), carb, carburetor (karburátor), cam (vačka), piston (píst), valve (ventil), throttle (škrticí klapka, klapka "plynu"), throttle plate (destikčka škrticí klapky), needle (jehla), idle (volnoběh) viz firstfives.org/... ,wheel, motorcycle wheel (motocyklové kolo), accu, accumulator (akumulátor, baterie), ride, rider (jezdec), safety (bezpečnost), hand signals thelostadventure.com/... a v tom například důležitý obrázek thelostadventure.com/... s gesty pro další jezdce vzadu. Atd...

instalater*
hodnocení

8x

Zdravím , Katko pošlete mi email .Buď tady veřejně a nebo do soukromé pošty a já se Vám s tím pokusím trošku pomoci. Videí z vyjížděk a ze srazů je dost . Zatím jsou svátky , tak se nudím.*smich* Triker

katerina*
hodnocení

katushka1998@seznam.cz
Děkuji moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]