Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Kodiaq?

Od: lojza45 odpovědí: 11 změna:
Čau, co říkáte na tu novou Škodu Kodiaq, vím, ještě není ofíko, ale už něco málo je. Myslíte, že se vyrovná Touraegovi?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

1x

Škoda vždycky dělala očesané verze. Už Yeti jen s předním náhonem? Kdo to kupuje? Do města obr SUV a na dálnici dochází dech? Nebo Fabia Junior bez zadního plata (to měl v základu Favorit i Felda a najednou za příplatek). Mlhovky příplatek, ostřikovače světel, střešní okno,...

Není třeba předjímat. Nějak to dopadne. Osobně se mi nelíbí a raději Yeti FL nebo Scaut.

dzon
hodnocení

1x
nikdy nepochopim jak někdo muže napsat ze se mu libi octavka.tuctove auto
vernon
Já zase nikdy nepochopím, že má někdo neustále potřebu se do těchto špičkových, supermoderních, excelentních a v podstatě nenahraditelných vozů navážet. Svět bez Octávií, to by bylo strašné, co by si chudáci čeští motoristé kupovali...
nox®

Takové auta kupují hlavně firmy, na druhé straně, nevidím, v čem je problém. Někdo nepotřebuje honit koně, značky a prestiž. Potřebuje hlavně možnost dostat se pohodlně z místa A na místo B a pro takového je Fabia nebo Octavia naprosto dostačující. Osobně jsem před půl rokem koupil novou Fábii Combi, přesedlal jsem z postaršího BMW. Sice těžko takové auta srovnávat, ale komfort je naprosto dostačující, naopak bych se nebál ho směle srovnat i s takovým Superbem.

kulka

Noxi, sem píší i děcka, co auta nemají.

hodnocení

0x
Touraeg se jiná dimenze...třeba paket Terrain Tech s redukční převodovkou a schopností zvládat fakt obtížné terén...
Kodiaq bude jen leštěnka do města...a bůhví jestli mu vůbec dají čtyřkolku či trošku silnější motor.
Stejně je nejhezčí Superb a vRS Octavia

lojza45
hodnocení

Takže byste nečekali na Kodiaqa a koupili rovnou Touarega?
vernon
Ale škodovka bude levnější. Počkal bych až se bude vyrábět, teprve potom to půjde porovnat. Dostupná výbava ale bude větší u Touaregu, to je jasné.

kodiaq
hodnocení

0x

Co jsem to dneska viděl na fotkách tak mne to zaujalo. Dost potkávám yetti, i rodiče si ji koupili ojetou v AAA, nicméně tohle bude odpověď na povedené Tucson od hyundai. Pokud to bude vypadat tak jako na fotkách tak to bude paráda, ale bude to drahé, ale já to chci. Nevim jestli dosáhnu na nový ale ve čtyřkolce to bude bezva auto. čiší z toho bytelnost.

vernon
Tak kvalitní auto to bude, to je jasné. Jenže obchodní strategii koncernu VW všichni známe, že...

abrix
hodnocení

0x

Vypada to zajimave pri nejmensim, docela se na to auto tesim az bude na svete, no ale jestli se na to bude cekat jak na superba 8 mesicu a budou tomu vrzat plasty jako u rapida tak si radeji koupim mercedes v bazaru :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]