Nejste přihlášen/a.
Zdravím, uvažuji nad pořízením auta a čím dál více se mi zamlouvá operativní leasing od ŠKOfinu.
Máte někdo nějaké zkušenosti nebo jaký máte názor?
Díky za odpověď! ![]()
Nedávno jsem toto řešil se známým, který má ted od Volkswagen Financial Services (dříve škofin) novou A6.
Říkal, že je spokojený. Nemusí řešit, co bude s autem, až bude chtít za 3roky zase nové, atd.. Prostě má jen půjčené auto, které za 3roky vrátí a půjčí si zase jiné nové.
Platí cca 25tis Kč měsíčně a pak už jen za palivo. Dle něj je to výhodné.
Co je divného na 25tis Kč?
Podle mě je to hlavně otázka finančních možností, pohodlnosti a porovnání aktuálních nabídek (pro neinformované v tomto oboru - klasický leasing - platíte nějakou dobu firmě nájem auta (není Vaše), po skončení smlouvy máte právo auto odkoupit za zůstatkovou (obyčejně hodně malou sumu) - operativní leasing - platíte nějakou dobu firmě nájem auta (není Vaše), po skončení smlouvy vrátíte auto té firmě).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.