Nejste přihlášen/a.
Zdravím, uvažuji nad pořízením auta a čím dál více se mi zamlouvá operativní leasing od ŠKOfinu.
Máte někdo nějaké zkušenosti nebo jaký máte názor?
Díky za odpověď!
Nedávno jsem toto řešil se známým, který má ted od Volkswagen Financial Services (dříve škofin) novou A6.
Říkal, že je spokojený. Nemusí řešit, co bude s autem, až bude chtít za 3roky zase nové, atd.. Prostě má jen půjčené auto, které za 3roky vrátí a půjčí si zase jiné nové.
Platí cca 25tis Kč měsíčně a pak už jen za palivo. Dle něj je to výhodné.
Co je divného na 25tis Kč?
Podle mě je to hlavně otázka finančních možností, pohodlnosti a porovnání aktuálních nabídek (pro neinformované v tomto oboru - klasický leasing - platíte nějakou dobu firmě nájem auta (není Vaše), po skončení smlouvy máte právo auto odkoupit za zůstatkovou (obyčejně hodně malou sumu) - operativní leasing - platíte nějakou dobu firmě nájem auta (není Vaše), po skončení smlouvy vrátíte auto té firmě).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.