Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chtěl jsem jsem se zeptat jestli někomu doma nepřebývá nějáký měnič napětí kterého by se chtěl zbavit,scháním nějáký měnič do 150w do auta,koukal jsem na Sbazar,bazoš a nic takového tam někdo nenabízí,děkuji
ještě jednou dobrý den,tak já si asi koupím ten 300w,potřebuji ho na akvarijní filtry které dohromady berou asi 85w,ale chci se zeptat když koupím ten 300w měnič a budu z něho brát pouze těch 85w tak odběr měniče bude z baterie stejný jako kdybych použil ten 150w?děkuji
Odběr bude 85W + nějaké ty drobné ve ztrátách na měniči, ten si vezme jen kolik potřebuje, hodnota 150W nebo 300W je jen údaj o tom jaký výkon snese, budete mít alespoň větší rezervu do budoucnosti, ovšem otázkou je co na modifikovanou sinusovku která standardně z měničů leze (měniče které dokáží vyrobit téměř čistou sinusovku jsou několikanásobně dražší) řeknou ty filtry (předpokládám motorky), ale teoreticky by to mělo fungovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.