Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Polo 6N2 1.4Mpi otáčkoměr

Od: jiriolomouc* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

nedávno (2 týdny) jsem koupil VW Polo a zatím tápu úplně ve všem. Nyní, zničeho nic, přestal současně ukazovat otáčkoměr i rychloměr. Nevím kde hledat, počitadlo ujetých km je funkční.

Na tomtéž autě od počátku neukazuje teploměr, může být vadné čidlo, ale kde ho hledat?

Díky za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

typuju pokud de kilometrovník že odešla samotná přístrojová deska zkusil bych vyndat a kouknout jestli nenarazíš třeba na studené spoje a pro jistotu bych opucoval i kontakty konektoru

jiriolomouc*
hodnocení

No, to je radost až na kost. Jak se dostanu na konektory, případně jak dostanu palubku ven?j

formen

pokud máš zájem, tak přístrojovky dělám 800-900

je to tím a pucovat konektor nepomůže, chyba je jinde

kolem přístrojovky je plast na dvou šroubech ty vytočit plast vycvaknout a pak bys už měl vidět šrouby co drží samotnou přístrojovku

jiriolomouc*
hodnocení

Díky všem za ochotu i za rady. Zdá se že opravdu nebude zrada v konektoru, chvíli to funguje - obvykle po alespoň jednodenním stání, nastartuju a budíky šlapou jak za mlada. Zastavím, po hodině start a rafiky se ani mehnou.

Zatím si zkusím pomoct tady u nás, ještzě jednou díky za rady. Pomohlo, vím na čem jsem.

formen

na vrakáči dopadneš brzo stejně. Mají všechny výrobní vadu, která se projeví časem. Dělám v tom dlouho, tak věř.

obrať se na autoelektrikáře, pokud se semnou nechceš spojit.

jiriolomouc*
hodnocení

Rozumím a nemám důvod nevěřit. Jen teď potřebuji čas, je možné že se ozvu. A pokud ano - šlo by asi poštou, a za jak dlouho zpět?

formen

Jsem taky Olomoučák. Dělám to po práci a ráno to máš hotové. Nebo teď mezi svátky. Pokud bych si měl dojet, demontovat, doma opravit a zase přijet a namontovat, tak 1000,-

Doma mám vag a pochopitelně si to před namontováním otestuji a seřidím na svá místa ručičky.

Napiš mi maila a ukážu ti, jak to vypadá.

jiriolomouc*
hodnocení

Můj meil je jirka.vlacil@seznam.cz, ale jak říkám - potřebuji čas. Bydlím kousek ud Tršic. Pokud se uzvu, tak asi leden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]