Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno (2 týdny) jsem koupil VW Polo a zatím tápu úplně ve všem. Nyní, zničeho nic, přestal současně ukazovat otáčkoměr i rychloměr. Nevím kde hledat, počitadlo ujetých km je funkční.
Na tomtéž autě od počátku neukazuje teploměr, může být vadné čidlo, ale kde ho hledat?
Díky za radu.
typuju pokud de kilometrovník že odešla samotná přístrojová deska zkusil bych vyndat a kouknout jestli nenarazíš třeba na studené spoje a pro jistotu bych opucoval i kontakty konektoru
No, to je radost až na kost. Jak se dostanu na konektory, případně jak dostanu palubku ven?j
pokud máš zájem, tak přístrojovky dělám 800-900
je to tím a pucovat konektor nepomůže, chyba je jinde
Díky všem za ochotu i za rady. Zdá se že opravdu nebude zrada v konektoru, chvíli to funguje - obvykle po alespoň jednodenním stání, nastartuju a budíky šlapou jak za mlada. Zastavím, po hodině start a rafiky se ani mehnou.
Zatím si zkusím pomoct tady u nás, ještzě jednou díky za rady. Pomohlo, vím na čem jsem.
na vrakáči dopadneš brzo stejně. Mají všechny výrobní vadu, která se projeví časem. Dělám v tom dlouho, tak věř.
obrať se na autoelektrikáře, pokud se semnou nechceš spojit.
Rozumím a nemám důvod nevěřit. Jen teď potřebuji čas, je možné že se ozvu. A pokud ano - šlo by asi poštou, a za jak dlouho zpět?
Jsem taky Olomoučák. Dělám to po práci a ráno to máš hotové. Nebo teď mezi svátky. Pokud bych si měl dojet, demontovat, doma opravit a zase přijet a namontovat, tak 1000,-
Doma mám vag a pochopitelně si to před namontováním otestuji a seřidím na svá místa ručičky.
Napiš mi maila a ukážu ti, jak to vypadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.