Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačky octavia 1

Od: danielm odpovědí: 6 změna:

Zdravim,nevíte někdo zda pasujou sedačky z octavie facelift do octavie před faceliftem?Mam tam ted zadní nedělené a chtěl bych dát zadní dělené,bude to posovat?Máte někdo zkušenost?Dík za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

Přední určitě, maximálně může být rozdíl v konektorech výhřevu, který jde přepinovat. Co se zadních týče tak by měly taktéž pasovat, přinejhorším bude nutné vyměnit dva plasty naboku, ale dost o tom pochybuji, mělo by to jít i bez toho. Dokonce jdou do O1 napasovat po úpravách i sedadla z O2, ale to je na delší a jinou debatu.

doplněno 22.12.15 19:51: Ja to menil na F1 a nebyl problem, kdybych to cetl driv, zasel bych se podivat do auta. Jestli mate predFL tak se podivejte jestli jsou tam tri nebo jen dva drzaky na operak, ale melo by to byt stejne.
doplněno 22.12.15 21:47: Jednoduche, vyklopte sedaky a uvidite, jestli je tam ocko pro uchyceni ve stredu. Muzu to vyfotit zitra u sebe ale jedu pres celou CR tak to bude az vecer. Na F1 jsem koupil od chlapa za 300 delene a za 200 prodal nedelene a v klidu pasovaly.
doplněno 23.12.15 21:04: Nebojte,nezapomel jsem,jen dneska nebyl cas a ak jsem to nestihl za svetla,zitra bych to uz mel stihnout normalne.
danielm
hodnocení

U předních by neměl být problem,nebyl sem si jit u těch zadních,jestli nemaj ty dělené jiné držáky než ty nedělené co tam mam ted.

doplněno 23.12.15 21:32:

Dobře díky

danielm
hodnocení

Někde sem právě četl že opěrky pasujou,udajně by měl být problem u sedáků,někdo píše že to pasuje někdo zas že ne,tak nevim,nemůžu to právě porovnat protože sedačky ještě nemam koupený,chci nejdřív zjistit jestli to pasuje nebo ne.

repkin*
hodnocení

0x
Tak tady jsou fotky, dalo by se to i dodelat. Prostredni uchyceni operaku se mi nepodarilo vyfotit,zepredu pres to mam plast a zezadu mam druhou podlahu kufru tak se na to ted nedostanu. Snad to staci a pomohlo to.
doplněno 25.12.15 18:12: Neni vubec za co, snad jsem pomohl.
Sedačky octavia 1
Sedačky octavia 1 #2
danielm
hodnocení

Super,díky, hned až budu mít auto tak na to kouknu

doplněno 27.12.15 16:40:

Tak držáky mam stejně jako na fotce,zadní sedačky by tedy taky měli pasovat bez problemu.

repkin*
Tak tak.Sedacky bych koupil na aukru nebo z vrakoviste.Vozi se sem auta z Anglie na dily, kdy az na pristrojovou desku je vsechno stejne. Vyjde to levneji. Rikam, na F1 jsem sehnal zadni delene za tusim 300,- ve stejnem desingu co jsem mel ja. Nedelene jsem pak za 200,- prodal :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]