Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drhnoucí zvuk, co to může být?

Od: brzdyasi odpovědí: 15 změna:

Mám škodu fabii 2007 1.4 TDi a při brzdění občas slyším strašné drhnutí, poslední dobou je to čím dál víc slyšet a začínám to slyšet i při zatáčení. Co myslíte, co to může být?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Brzdilo ještě docela dobře až na ten zvuk.na levéstraně jedna destička !sjetá téměř na plech,zůstla víceméně jen film brzdného materiálu,kotouče ještě dobré.vyměněny jen desky.a vše OK!

hodnocení

0x

To by měly být brzdové destičky.

doplněno 22.12.15 17:58:

Neotálejte, jinak budete kupovat i kotouče.

brzdyasi1
hodnocení

Zdravím Dexxi, bojím se, že i kotouče už jsou v háji. Našel by se tu někdo hodnej a za slušnou cenu, kdo by mi to vyměnil? Kotouče a destičky seženu origo v dobrým stavu. Předem díky.

doplněno 22.12.15 18:08:

Pokud možno do silvestra...

No třeba našel, ale odkud?

Připojuji se k Dexxovi-odkud jsi?

doplněno 22.12.15 19:09:

Pánové rádci-taky vás iritují tazatelé s potřebou pomoci a nejsou ani registrovaní a ani neumí napsat odkud jsou,aspoň okres aby se dalo vyhodnotit zda má cenu k nim dojet a pomoci osobně?!

joudic*

asi ne, jejich vec :) podle me spis casto necekaji, ze nekdo tak rychle odpovida...

hodnocení

0x

sou dvě možnošti bud máš sjetý brzdový desky na plech a řve to při brždění nebo máš jen přituhlý brzdový desky v každým případě schodit kolo a rozebrat a juknout co se děje

návod zde : skoda-club.net/...

doplněno 22.12.15 18:58:

odkud si?

joudic*
hodnocení

0x

sjete desticky na doraz, pokud uz to je dlouho od posledka, vymenil bych rovnou i ty kotouce za nejake lepsi, zas tak drahe to neni, ale je to fuk..

brzdyasi1
hodnocení

Zdravím, jsem z Prahy, ale nedělá mi problém dojet kamkoliv, pro kotouče a destičky si jedu do Vsetína, takže někdo po cestě by bylo nejlepší...

Tak to jste mě rozesmál. Z Prahy pro kotouče do Vsetína. Asi kvůli úspoře času. Proč to nedáte do servisu v Praze, je jich tam asi milionpět. No a jestli jedete s tím autem, tak se vám může stát, že tu desku ohoblujete tak, že se vám sekne mezi třmen a kotouč nebo rovnou vypadne a vy budete kupovat ještě třmen. A to nemluvím o tom, že to se sjetýma deskama na prd brzdí, takže až někoho rozmáznete na cestě a dostanete to všechno k úhradě, tak budete jen kroutit nevěřícně hlavou. Přemýšlejte trochu.

tp123456*
hodnocení

Do Vsetína nejedu jenom kvůli brzdám, mám tam nějaké vyřizování...

Tak to vám přeji, abyste nikomu neublížil a jestli zabijete sebe nebo ne je úplně jedno. Takových bezohledných šílenců je na světě pořád dost. Pokud bych měl já hodnotit případnou nehodu takového řidiče a vozu v takovém stavu, hodnotil bych ji jako úmyslné způsobení dopravní nehody.

fik

V případě smrti bych to hodnotil jako vraždu,ne jako zabití ale vraždu,protože za auto zodpovídá majitel nebo provozovatel,v případě že vyjede s autem ve stavu absolutně nezpůsobilým k provozu na pozemních komunikacích,je to jakoby zabíjet chtěl

hodnocení

0x

Z Prahy do Vsetína se sjetýma destičkama *sok*? To si děláte pr.el, že jo!? Kotouče destičkama bez obložení totálně odrovnáte během 5 km k nepoužití! A to nemluvím o účinosti a spolehlivosti brzd. A já myslel, že kamikaze byli jen za války. Teda Vás bych chtěl někde na silnici potkat!

fik

Bohužel podobný blázny potkáváme na silnici dnes a denně,no co že to nebrzdí,nějak dojedu. Když zabijí sebe,vem to čert,o jednoho blázna míň,ale nejhorší je že většinou zabijou nevinný lidi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]