Nejste přihlášen/a.
Mám škodu fabii 2007 1.4 TDi a při brzdění občas slyším strašné drhnutí, poslední dobou je to čím dál víc slyšet a začínám to slyšet i při zatáčení. Co myslíte, co to může být?
To by měly být brzdové destičky.
Neotálejte, jinak budete kupovat i kotouče.
Zdravím Dexxi, bojím se, že i kotouče už jsou v háji. Našel by se tu někdo hodnej a za slušnou cenu, kdo by mi to vyměnil? Kotouče a destičky seženu origo v dobrým stavu. Předem díky.
Pokud možno do silvestra...
sou dvě možnošti bud máš sjetý brzdový desky na plech a řve to při brždění nebo máš jen přituhlý brzdový desky v každým případě schodit kolo a rozebrat a juknout co se děje
návod zde : skoda-club.net/...
odkud si?
Zdravím, jsem z Prahy, ale nedělá mi problém dojet kamkoliv, pro kotouče a destičky si jedu do Vsetína, takže někdo po cestě by bylo nejlepší...
Tak to jste mě rozesmál. Z Prahy pro kotouče do Vsetína. Asi kvůli úspoře času. Proč to nedáte do servisu v Praze, je jich tam asi milionpět. No a jestli jedete s tím autem, tak se vám může stát, že tu desku ohoblujete tak, že se vám sekne mezi třmen a kotouč nebo rovnou vypadne a vy budete kupovat ještě třmen. A to nemluvím o tom, že to se sjetýma deskama na prd brzdí, takže až někoho rozmáznete na cestě a dostanete to všechno k úhradě, tak budete jen kroutit nevěřícně hlavou. Přemýšlejte trochu.
Tak to vám přeji, abyste nikomu neublížil a jestli zabijete sebe nebo ne je úplně jedno. Takových bezohledných šílenců je na světě pořád dost. Pokud bych měl já hodnotit případnou nehodu takového řidiče a vozu v takovém stavu, hodnotil bych ji jako úmyslné způsobení dopravní nehody.
Z Prahy do Vsetína se sjetýma destičkama ? To si děláte pr.el, že jo!? Kotouče destičkama bez obložení totálně odrovnáte během 5 km k nepoužití! A to nemluvím o účinosti a spolehlivosti brzd. A já myslel, že kamikaze byli jen za války. Teda Vás bych chtěl někde na silnici potkat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.