Nejste přihlášen/a.
Zdarec.Riešim za 13 rokov auta už tretiu anténu.Prvá vydržala 11 rokov -odhnitý kábel.Druhá od 07/2013 až doteraz-výrobca "neviem"ale vyhotovenie so zabudovaným zosiľňovačom na streche a napájaním cez REM autorádia (ALPINE 9853),povedzme že O.K. ale slabý príjem.Poslednú dobu už viac šumí ako ide.Zistené- pravdepodobne oxidácia plošného spoja,zatiaľ iba vizuálne.Dnes som zakúpil anténu č.3.Po demontáži zistený znovu len plošný spoj ktorý nebude odolávať poveternostným vplyvom.Takže by som zalial do epoxidu.
Alebo vrátiť naspäť na predajňu,vymeniť za pasívnu anténu (bez fantómového napájania) a zosiľňovač antény riešiť iba medzikusom medzi rádiom a anténnym káblom?
Ktorú variantu zvoliť?
Ide mi o kvalitu príjmu.Finančný rozdiel neriešim.Vaše skúsenosti..
Zdarec,Před měsícem sem taky řešil stejní problém.Měl jsem anténu v patici zesilovač a moc dlouho mě nevidržela,pokaždí se mě dostala voda do patice ze zelivovačem a celý plošní spoj byl oxidování.Tak jsem celou anténu vyměnil za anténu pasivní značka calearo.Mezi rádio a anténu jsem dal zesilovač correct 1.1.Výsledek je výborní rádio nešumí,nekolísá.Signál je prostě super.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.