Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 2000 Antena Help !

Od: jinx® odpovědí: 4 změna:

Zdarec.Riešim za 13 rokov auta už tretiu anténu.Prvá vydržala 11 rokov -odhnitý kábel.Druhá od 07/2013 až doteraz-výrobca "neviem"ale vyhotovenie so zabudovaným zosiľňovačom na streche a napájaním cez REM autorádia (ALPINE 9853),povedzme že O.K. ale slabý príjem.Poslednú dobu už viac šumí ako ide.Zistené- pravdepodobne oxidácia plošného spoja,zatiaľ iba vizuálne.Dnes som zakúpil anténu č.3.Po demontáži zistený znovu len plošný spoj ktorý nebude odolávať poveternostným vplyvom.Takže by som zalial do epoxidu.

Alebo vrátiť naspäť na predajňu,vymeniť za pasívnu anténu (bez fantómového napájania) a zosiľňovač antény riešiť iba medzikusom medzi rádiom a anténnym káblom?

Ktorú variantu zvoliť?

Ide mi o kvalitu príjmu.Finančný rozdiel neriešim.Vaše skúsenosti..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ja většinou z toho ten zesilovač vyhazuju hraje to skoro stejně jako s nim
A taky vyhazuju ty krátký kroucený antény zvláště druhovýroba se mi nák nesvědčila dávam obyčejnou delší anténu co vypadá jak kus svářecího drátu
Pokud neřešíte peníze kupte ve škodovce originál a ten zesilovač vylejte třeba epoxidem pak by to mohlo bejt na věky

hodnocení

2x

Zdarec,Před měsícem sem taky řešil stejní problém.Měl jsem anténu v patici zesilovač a moc dlouho mě nevidržela,pokaždí se mě dostala voda do patice ze zelivovačem a celý plošní spoj byl oxidování.Tak jsem celou anténu vyměnil za anténu pasivní značka calearo.Mezi rádio a anténu jsem dal zesilovač correct 1.1.Výsledek je výborní rádio nešumí,nekolísá.Signál je prostě super. ;)

vernon
hodnocení

0x
Nacpat zesík mezi kabel a rádio je to nejhorší co bys s tím mohl udělat.

ctenar*
hodnocení

0x

Popis reseni bez zesilovace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]