Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastaví vás policie po změření rychlosti?

Od: kronik odpovědí: 18 změna:

Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, když vás policie změří za jízdy, zastaví vás poté, nebo přijde třeba jen fotka s předvoláním?
Děkuji

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

2x

Kroník, zamysli se sám nad sebou, položil jsi hlouou manipulativní otázku, tady je poradna a ne věštírna nebo centrum spekulací, jak má kdokoliv z nás vědět, co si v budoucnu bude myslet nezznámý policajt a co udělá...

Napsal jsem to slušně, protože jsem adminem neustále upozorňován na to, že věci označuji pravými jmény ( hlupáka hlupákem) a hrozí mi neistále mazáním příspěvků...

V rámci ústavního principu rovnosti všech pbčanů by měl admin upozorňovat i tazatele na hloupé otázky, případně je hned mazat jako nehodící se do poradny

hodnocení

1x

Obojí je možné, ale většinou zastaví hned, páč to má papírově jednodušší.

doplněno 21.12.15 20:59:

osobně si myslím, že Vás nezměřili...

kronik
hodnocení

Dnes mě potkala T5, údajně je vybevená radarem, jel jsem na 50 něco před 70, ale pokračovali dál v jízdě, tak nevím.

danys*

T5 neměří a nikdy neměřil. Většinou to jsou vozy nehodářů.

jarda1*
Ale ano :) V Praze je jeden T5 s ramerem.
daniel*

že jede neznamená že měří, jeli třeba na oběd, jen někam vezli papíry - prostě zrovna neměřili jen se přesouvali. Pokud vás takto změři z auta tak obvykle ihned zastaví. Transportér by se s vámi asi nenaháněl ten slouží jako statický tedy někde stojí a měří a o třeba 200m dál stojí druhé auto kde už vás vyberou.

jmhad*
hodnocení

1x

Naši poslanci,kupodivu, vydali celkem logický zákon, který říká , že pokud za radarem stojí policista, musí přestupek vyřešit na místě. Pokud se jedná o "automat", jedině pak řidič může dostat fotografii. Ono to má ůogiku - policajt by jen fotil a přestupek by za něho řešil chudák přepracovaný úředník.

danys*

jmhad: v tom případě prosím odkaz na zákon, tohle je pro mně novinka a nikdy jsem nic takého neslyšel. Již teď si troufám tvrdit, že píšete nesmysly, ale budu rád, když mi mé tvrzení vyvrátíte.

jmhad,

já se přidávám k danysovi a prosím o předpis, který toto stanoví, abych si doplnil vědomosti.

Děkuji a přeji krásné svátky.

mojeprezdivka
jmhad: Celkem pekna blbost - az bych rekl lez. Jedine, co te muze omlouvat je neznalost a snaha se detinsky blysknout pred ostatnimi.
jarda1*
jmhad ma pravdu, je to tak. 361/2000
danys*

A teď ještě paragraf ve kterém je to uvedeno.. asi budete hodně hledat..*smich*

hodnocení

0x

Transportér=pojízdná kancelář pro nehodovku! V drtivé většině DN sní přijedou až posléze a provedou nafocení,změření místa nehody... ,v "Téčku" pak sepisují prvotní výslech účastníků DN (pokud jsou schopni!)...Osobní skušenost s bouračkou. I když je možné že fungují i jinak-ale měřit za jízdy? neee!

hodnocení

0x

Ja som to riešil tak že ak stáli na začiatku dediny so statickým radarom tak stačilo odbočiť do uličiek,prejsť bočnými uličkami až na druhý koniec dediny a tradadáááááá ...pokračovať.Domov nikdy nič neprišlo*smich*.Dedinu neprezradím:-P

takve

Můj stejný (mylný) pocit, že je vyhráno, skončil v okamžiku kdy přišlo předvolání, a to až po osmi měsících :(

mzxy*
hodnocení

0x

pokud budete ujíždět, zastaví Vás zastavovacím pásem...dělá to velké díry a zpravidla jsou pneu neopravitelné

Byl bych bez obav, protože ani ujíždějícího feťáka nezastavili položením zastavovacího pásu, ale postavili mu do cesty Octavii v místě, kde ji s přehledem objel po poli a pokračoval dál po silnici v útěku. Bylo to na TV Prima. Asi je to pro ně moc práce položit ten zastavovací pás*smich*

danys*

alois, zkus se trochu zamyslet! Ono není tak jednoduché dát zastavovací pás někam, kde je provoz! Za druhé ten pás nemá každé vozidlo, spíš jich to má minimum. Tak ještě, že to nedávali na NOVĚ*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]