Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení pojistky po zvrakování vozidla

Od: coodik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, po zvrakování vozidla a po odhlášení vozidla se musí jít na pojišťovnu a odhlásit pojistka vozidla... A teď začíná dotaz... Musí být při rušení pojistky dodána zelená karta? Já ji zapoměl ve voze, sice jsem volal do vrakáče, a říkali mi že mi ji pošlou poštou, řekl jsem jim údaje, ale člověk nikdy neví...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ZK se vrátit má, ale klidně řekněte, že jste ji ztratil. Nic hrozného se neděje.

coodik
hodnocení

Dobře, snad se nic nestane :)

Pokud by na poj.,měli s nevrácením ZK problém= sdělte ,žer byla zapomenuta v autě a to již prošlo hutěmi!

mzxy*
hodnocení

0x

karty jsou celkem 2, originál a kopie, navíc často i asistenční kartičky, vraťte vše co máte

hodnocení

0x

Karta se má vracet (pojišťovny ji občas chtějí), ale je to bezdůvodné a neúčelné. Zneužít se nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]