Nejste přihlášen/a.
Parametry:
3D náhled při navigaci
Asistent jízdních pruhů
Automatický přepočet trasy
Basemapa
Funkce "Kde se nacházím?"
Garmin Garage™ (změna ikony vozidla)
Hlásí názvy ulic
Hlasová navigace
Možnost přidat body zájmu
Nastavení omezení na trase
Nastavení výpočtu trasy
Vysoce-citlivý přijímač
Možnost dohrání map... © Sunnysoft s.r.o.
Doživotní aktualizace map.
Zdá se dobrá ale počkejte na více názorů.
Zdravím
Garmina jsem pouzival pred trema rokama,neumel vsak cisla popisna v Ceske republice.
Tak pozor na to!
Ted mam v tabletu sygic a ten to zvlada s prehledem,navadeni v pruzich a aktualizace.
Je ke stazeni zdarma,aktivacni kod jsem kupoval na aukru,asi za 300 kc a je prenosny i na dalsi zarizeni/mobil,jiny tablet a podobne/
mám malého garmina bez doživotní aktualizace map, instalace různých map ZDARMA kvůli různým formátům je složitá
tento garmin bez doživotní aktualizace map jsem dostal jako danajský dárek, nikdy bych si nic podobného nepořídil
aktualizace map do Garminu stojí víc než celý malý Garmin, a protže to liudé kupují mají ajtáci pořád 150-tisícové platy...
Osobne doporučuji značku TOM TOM. Garmion NE.
Mám Garmin Nüvi 1490T. Navigace podle čp. funguje bez problému. S čím je věčný problém, je komunikace mezi navigací a PC a hlavně proces aktualizace map. Z toho důvodu jsem už asi rok a půl neaktualizoval, protože to je o nervy...
Další drobnou chybkou je, že jsem si koupil Garmin s doživotní aktualizací map, ale ve finále jsem zjistil, že ta se vztahuje pouze na originální mapy a ne na český Atlas, který inzerují jako to nejskvělejší, ten je bez aktualizace. Tak jsem dopadl já, jaký je aktuální stav věcí netuším.
Při nákupu nové navigace bych se rovněž 3x rozmýšlel, zda koupit zrovna Garmin.
Přesně tak, originální mapou myslím CN. Zjevně jsem tedy koupil navigaci těsně před koncem vývoje Atlasu. S používáním CN celkem nemám problém. Problém je ve stahování a instalaci aktualizací a další v propojení při nahrávání tras z PC do navigace. Mám 2 NTB, několik USB kabelů, ale zda se podaří připojit navigaci k NTB, to je vždycky sázka do loterie .
Ke kvalitě mapových podkladů (jak CN, tak Atlas) mám rovněž své výhrady, ale tam bude problém vždy a u všech značek.
U těch map je problém v něčem trochu jiném. Dříve se dával Atlas Czech jako standardní mapa u levnějších modelů a aktualizace vycházely asi 2x ročně. Dražší modely měly mapy City Navigator Europe, které byly aktualizovány většinou 4x ročně. Jenže v roce 2013 se vývoj Atlasu zastavil a byl nahrazen City Navigatorem. Majitelé Atlasu Lifetime si mohou mapu zdarma změnit na CN (omezenou jen na ČR, jako byl Atlas). Samotný Atlas je kvůli zastavení aktualizací (poslední verze je 2013.5) dnes tak trochu na nic. Pokud těmi "originálními mapami" myslíte CN, tak jsou trochu jiné, ale všeobecně byly oproti Atlasu lepší, byť v rámci ČR možná méně detailní.
samozřejmě ke komunikaci GARMINU s počítačem je nutné stáhnout si další software, navíc FIRMWAE od Garminu je trochu divný "nadčasový" software, stručně řečeno uživatelsky nepříjemný, nebudu tady popisovat kolik času jsem nad tím strávil, a to si nemyslím, že jem počítačový analfabet
dnes je možná situace jiná, ale sám za sebe říkám, že místo Garminu bych se poohlédnul po jiné značce, protože nízká cena není vše...špatná lokalizace programů a softwarwe od Garminu je podle mého osobního názoru nejhorší ze všech, stejně tak jako marketing a chování značky
podívejte na internetové disKuse,tolik problémů a složitostí jako s Garminem není se žádnou jinou značkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.