Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nestartuje,ale svítí

Od: xyssca odpovědí: 11 změna:

Pro zasvěcené asi naivní otázka pro ženu žádost o radu.

Nastartovat nejde,ale světla svítí,je to vybitá baterka?

doplněno 21.12.15 12:00:

Měla jsem jet pro stromek a nejeduuuu ...a co si nechat dovézt novou baterku a starou tam nechat?

A co když to je drátek (jak tu pán psal) kdo mi to ještě před svátky bude dělat je to náročné časově zjistit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

2x

Když zkoušíte nastartovat pri rozsvícených světlech, pokud zhasnou, tak je to baterkou. Bylo by dobré uvést tip auta.

buss
hodnocení

2x

Záleží jak světla svítí. A to se starter ani neotočí, necvakne? Světla jsou zapnuta i při startování? Vypnout. Kdyby byla vybitá, nebudou světla řáádně svítit a která? Nechte nabít baterku, jinak se obávám, že s tím uděláte nic. Nebo zkusit startovat s pomocí dalšího auta.

hodnocení

2x

pokud startujete a kontrolky na přístrojový desce zhasnou je baterie vybitá

xyssca
hodnocení

Ano,přesně tak,rozvítí se kontrolky.ale v zápětí zhasnou.

Bez nastartování jsem zkusila otočit na světla vepředu a trochu svítily.

karel1234
hodnocení

0x

Baterii dat na nabijecku,nebo startovat pres kabely s jinym autem.

Tim bude nejlepsi zacit.

hodnocení

0x

Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?

Klidně to může být drobnost, odpadlý drátek, nebo zařazená rychlost a starter je blokován.

Prosím, udejte typ vozidla.

doplněno 21.12.15 12:41:

Paní, prosím doplnit!

Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?

doplněno 21.12.15 13:58:

Novou baterku, nebo poslední pokus, auto se silným kabelem.

doplněno 21.12.15 13:59:

nebo jen něčím vybitá baterie..

xyssca
hodnocení

Opel Agila

doplněno 21.12.15 13:32:

Otočím klíčkem a rozsvítí se kontolní světýlka a bez zvuku náznaku motoru zhasnou...

doplněno 21.12.15 14:36:

Volala jsem servis-baterie a řekli mi,že se mohou vyměňovat baterie,které prokáží až svou neúčinnost,tzn,že baterku musí nechat nabít u nich a provést diagnostiku až po té budˇse nasadí nabitá neb dají novou.Před svátky nemají lidi,díky za ochotu.

zkuste od souseda startovat kabelem, nebo vyměnit na chvilku baterku se sousedem...

Zeptám se jak je baterie stará? Počítám že jak bude mít víc jak 5 let bude v háji a stejně po nabytí nebude držet
Jestli máte někoho v rodině s nabíječkou autobaterií skuste přez noc baterii nabít
Pokud se vám stane že po nabytí baterie do 14 dnú zas nenastartuje te rovnou bych scháněl novou
Pro klid duše by ještě stálo za to nechat změřit dobíjení a klidovej odběr z baterie
xyssca
hodnocení

Ano,určitě to nechám nabít,jiná možnost není,ale budu bez stromku letos,protože budu bez auta.

Všem díky a přeji příjemné dny

mzxy*
hodnocení

0x

vyměnit uživatelku vozidla za jinou, které se bude pečlivěji věnovat údržbě

skutečnost, že je auto malé, oškllivé. hranaté a nevýkonné neznamená, že si nezaslouží pravidelný servis a údržbu:-P

výtka
Upozornění od sys milancukrar 21. 12. 2015 14:23:54
Vážený pane kolego, přemýšlel jsem, zdali vaší odpověď nemám skrýt, páč nic neřeší, jen haní tazatelku a auto. Vzhledem k tomu, že je na konci úsměv, jen Vás napomenu.Prosím, zanechte podobných narážek, nedělejte to jako Váš kolega nu!Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]