Nejste přihlášen/a.
Pro zasvěcené asi naivní otázka pro ženu žádost o radu.
Nastartovat nejde,ale světla svítí,je to vybitá baterka?
doplněno 21.12.15 12:00:
Měla jsem jet pro stromek a nejeduuuu ...a co si nechat dovézt novou baterku a starou tam nechat?
A co když to je drátek (jak tu pán psal) kdo mi to ještě před svátky bude dělat je to náročné časově zjistit?
0x
Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?
Klidně to může být drobnost, odpadlý drátek, nebo zařazená rychlost a starter je blokován.
Prosím, udejte typ vozidla.
doplněno 21.12.15 12:41:
Paní, prosím doplnit!
Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?
doplněno 21.12.15 13:58:
Novou baterku, nebo poslední pokus, auto se silným kabelem.
doplněno 21.12.15 13:59:
nebo jen něčím vybitá baterie..
Opel Agila
doplněno 21.12.15 13:32:
Otočím klíčkem a rozsvítí se kontolní světýlka a bez zvuku náznaku motoru zhasnou...
doplněno 21.12.15 14:36:
Volala jsem servis-baterie a řekli mi,že se mohou vyměňovat baterie,které prokáží až svou neúčinnost,tzn,že baterku musí nechat nabít u nich a provést diagnostiku až po té budˇse nasadí nabitá neb dají novou.Před svátky nemají lidi,díky za ochotu.
Jestli máte někoho v rodině s nabíječkou autobaterií skuste přez noc baterii nabít
Pokud se vám stane že po nabytí baterie do 14 dnú zas nenastartuje te rovnou bych scháněl novou
Pro klid duše by ještě stálo za to nechat změřit dobíjení a klidovej odběr z baterie
0x
vyměnit uživatelku vozidla za jinou, které se bude pečlivěji věnovat údržbě
skutečnost, že je auto malé, oškllivé. hranaté a nevýkonné neznamená, že si nezaslouží pravidelný servis a údržbu![]()
- Auto nestartuje, baterka točí ale nechytne to
- Auto nestartuje, jinak vše funguje
- Auto nestartuje - cvaka a blikaji kontrolky
- Auto nestartuje, na baterii točí
- Kontrolka EPC - auto nestartuje
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje, startér běží
- E85 po zapojeni auto nestartuje
- Proč auto nestartuje?
- Auto nestartuje
- Auto nestartuje, startér běží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.