Nejste přihlášen/a.
Pro zasvěcené asi naivní otázka pro ženu žádost o radu.
Nastartovat nejde,ale světla svítí,je to vybitá baterka?
Měla jsem jet pro stromek a nejeduuuu ...a co si nechat dovézt novou baterku a starou tam nechat?
A co když to je drátek (jak tu pán psal) kdo mi to ještě před svátky bude dělat je to náročné časově zjistit?
Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?
Klidně to může být drobnost, odpadlý drátek, nebo zařazená rychlost a starter je blokován.
Prosím, udejte typ vozidla.
Paní, prosím doplnit!
Vážená paní, musíte doplnit ještě moment, když otočíte klíčkem do situace, že auto má startovat a nestartuje, co dělají světla a kontrolky? Zhasnou, pohasnou, je slyšet že starter má snahu otočit?
Novou baterku, nebo poslední pokus, auto se silným kabelem.
nebo jen něčím vybitá baterie..
Opel Agila
Otočím klíčkem a rozsvítí se kontolní světýlka a bez zvuku náznaku motoru zhasnou...
Volala jsem servis-baterie a řekli mi,že se mohou vyměňovat baterie,které prokáží až svou neúčinnost,tzn,že baterku musí nechat nabít u nich a provést diagnostiku až po té budˇse nasadí nabitá neb dají novou.Před svátky nemají lidi,díky za ochotu.
vyměnit uživatelku vozidla za jinou, které se bude pečlivěji věnovat údržbě
skutečnost, že je auto malé, oškllivé. hranaté a nevýkonné neznamená, že si nezaslouží pravidelný servis a údržbu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.