Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám prosbu. Nastartoval jsem auto, všechno v pohodě, zařadil zpátečku, ale už jsem se nerozjel. Auto poskočilo a chcíplo to. Nebyla zatažená ručka, nešlapal jsem místo plynu na brzdu, zkoušel jsem několikrát, ale ani ťuk. Nevěděl by někdo, čím to je? Díky
zamrznuté brzdy - pokud parkujete na rovince, nechte zařazenou zpátečku nebo jedničku a nebrzděte ruční brzdou. Zvláště bubnové brzdy se bloknou- mrazem - a je problém je rozjet. Můžete jet dopředu-dozadu? - Pořádně rozjet na smyka..., ono to povolí
Pokud jede na zpátečku a nemáte problém zařadit jedničku, vidím to na uvedený problém... Uvolnit by se mělo lépe při "cik-cak" pokusech - zkusíte vpřed-vzad-vpřed-vzad... otáčky na max a když to bude chtít chcípnout, vymáčknete spojku...
Ono dnes mrzlo? Přimrzlé se může urvat, lepší nechat rozmrznout (nejrychlejší je vlažná voda nebo horkovzdušná pistole - s tou pozor na plasty a gumu)
Neni klín pod kolem?
To se mi velmi líbí tyhle dotazy když tazatel napíš že je to OK a ani ale neumí napsat co tomu nakonec bylo,pro rady dalším neznalým!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.