Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou autoleštičku?

Od: richi* odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi, rád bych nadělil svému otci autoleštičku a nechci žádný šunt. Našel jsem jednu značkovou, vypadá schopně, i na Heurece má dobré hodnocení, ale stejně je to trochu větší investice, tak rád bych ještě něčí názor, zda je to ok. Jde o tuhle bmshop.eu/....

Myslíte, že mám do toho jít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar
hodnocení

1x

Jako člověk, který s tímto náčadím pracuji často, bych se pro tuto leštičku nerozhodl.

1. otáčky 1000-3000, těch 1000 otáček je hrozně moc na nanášení leštící pasty, většina bude kolem. Lepší by bylo nižší otáčky tak cca 500-600. Nebo rovnou od 0-...

2. To madlo je celkem nepohodlné, chtělo by to na jedné straně rádius, (lidově "D" rukojeť) jinak bolí ruka.

Jako hobby bych sáhnul třeba po něčem takovém

conrad.cz/...

r-market.cz/...

i tato by posloužila uni-max.cz/...

chtěl bych trochu "zainvestovat" autodoplnky-obchod.cz/...

trtr

Zdravím, leštičky nemám rád. Stačí hrubší nečistota či smítko a výbrus laku je na světě. Není nad ruční leštění, je to pracné to vím, ale je to lepší k laku. Na leštičku musí být ideálně bezprašná místnost a dokonale, ale dokonale umyté vozidlo.

hodnocení

0x

Autoleštička samotná je v podstatě k ničemu, ale tento kousek vypadá víceúčelově - značka je známkou standardní kvality. Já bych se toho nebál.

Brácha měl autoleštičku za tuším 500,- z LIDLu a svůj účel to plnilo několik let - jen se to blbě drželo. Tato vámi uvedená bude jiště lepší - korekce otáček, možnost výměny hlavic - vypadá to dobře *palec*

richi*
hodnocení

Díky všem za pomoc. No, ruční leštění je určitě lepší, chtěl jsem to jako dárek. Ale než takový danajský dar, tak vymyslím něco jiného, raději.. Přeji pěkné svátky všem!

jenda2*
hodnocení

0x

Já mám obdobu této:

uni-max.cz/...

Mám ji asi 6 let a šlape. Pro broušení laku je potřeba hrubý až středně hrubý molitanový kotouč. Tím beránkem se leštit nedá. To pak dodělávám ručně hrubou bavlněnou látkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]