Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imobilizer opel corsa c

Od: wojtas odpovědí: 1 změna:
Zdravim. Mam Opel Corsa C 1,3CDTi 51kw r.v. 2004. Vcera jsem normalne jezdil v pohode. Pak po hodine prisel k autu a neslo nastartovat. Tocilo to ale ani naznak toho ze by melo naskocit. Vytahl jsem klic ze spinacky,v aute jsem odemkl a zamkl auto pres central klickem a pak to normalne naskocilo. Zas jsem jezdil a vse v pohode. Startovalo bez problemu. Ale dnes druhy den od te doby jsem prisel rano k autu a ani jsem neodemkl auto pres central. Baterie je asi tak vyzdimana ze se ani nic nerozsviti. Prosim o radu. Kdo mel stejny nebo podobny problem. Jsem v praci po praci zkusim nabit baterii ale bojim se ze dalsi den rano budu mit zase ten samy problem. Dekuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skusit dobít baterii,poté kontrola dobíjení mělo by dávat 13,8-14,3V,dále kontrola klidového odběru z baterie neměl by bejt větší jak 30mA

pokud je toto vše v pořádku a baterie je po celonočním nabíjení a auto se přesto nedaří nastartovat nebo do 14dnů baterie umře je baterie na vyhazov

dále je třeba měřit napětí na baterii při startu jak pude pod 8V je baterie v háji a je třeba schánět novou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]