Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda 130 GL

Od: koralek* odpovědí: 6 změna:

Mám kompletní auto Škoda 130 GL s reg. značkou uloženou v depozitu. Zajímá mne, zda je výhodné toto auto si ještě ponechat nebo ho nabídnout k prodeji nebo nabídnout k likvidaci a úředně zrušit?

Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

3x

Můžete mi poslat fotografie?. Škoda 130GL už je docela vzácnost,likvidaci bych určitě vynechal,pokud to není ve stavu že už je z většiny karoserie oxid železitý. Pokud je v dobrém stavu tak by se kupec našel si myslím,dneska už začínají být škodovky opět v módě a hodně lidí si je opravuje na veterány,i já něco takovýho plánuji

k2
hodnocení

2x

Zalezi na stavu a roku vyroby. Obecne to ale pri prodeji zadnej zlatej dul nebude ted, ani za par let. Likvidaci, pokud mate auto kde parkovat, bych vynechal, chleba to nezere a zlikvidovat ho muzete vzdycky behem chvile.

mzxy*
hodnocení

1x

nabídnul bych ho k prodeji i s platnými doklady...pravděpodobně o ně z důvodu nesplnění oznamovací povinnosti do 31.12.2015 přijdete...ještě máte asi 2 týdny

příště zkuste otázku formulovat podrobněji, nejlépe kdy bylo dáno auto do depozitu...

bruno*
hodnocení

0x

Já bych to auto zakonzervoval, už jenom ze sentimentu. Dnes už škodovek téhle řady moc nejezdí a pomaličku se blíží do kategorie veteránů.

jmhad*
hodnocení

0x

no jestli vám to 1.ledna nevyřadí

srek
hodnocení

0x

Dobrý den, tu 130-tku od vás koupím pokud je ještě na prodej. Pokud ano ozvěte se mi prosím.

Díky za odpověď.

Můj mail: srenkovi@gmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]